Φάνης Σπανός: Εντάξαμε στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ένα έργο απολύτως αναγκαίο για τον Δήμο Στυλίδας - Συμπράττουμε με τη δημοτική αρχή και συμβάλλουμε στην αντιπλημμυρική προστασία και τη γενικότερη αναβάθμιση του Πάρκου Λαού και της Δημοτικής Αγοράς της Στυλίδας

Δείτε όσα ανέφερε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός:

Καλημέρα! Εντάξαμε στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ένα έργο απολύτως αναγκαίο για τον Δήμο Στυλίδας. Συμπράττουμε με τη δημοτική αρχή και συμβάλλουμε στην αντιπλημμυρική προστασία και τη γενικότερη αναβάθμιση του Πάρκου Λαού και της Δημοτικής Αγοράς της Στυλίδας.

Εκτός από τις επισκευές και τις άλλες παρεμβάσεις, που θα συμβάλλουν στη δημιουργία ενός όμορφου πάρκου αναψυχής, φροντίζουμε και για την κατασκευή γηπέδου αντισφαίρισης, το οποίο θα μπορούν να χαρούν όλοι οι κάτοικοι της περιοχής.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη