-->

Μωρό στην Ελασσόνα βρέθηκε να... μπουσουλάει στη μέση του δρόμου

Μωρό στην Ελασσόνα βρέθηκε να... μπουσουλάει στη μέση του δρόμου

Μια νεαρή οδηγός αντίκρυσε ένα βρέφος δέκα μηνών ολομόναχο να μπουσουλάει στη μέση του δρόμου στην Ελασσόνα και ειδοποίησε αμέσως τις Αρχές.

Η γυναίκα οδηγούσε στην κεντρική οδό της Οικονόμου λίγο μετά το 3ο δημοτικό σχολείο Ελασσόνας στις 12:30 το βράδυ, όταν είδε το μωράκι. Σοκαρισμένη, σταμάτησε γρήγορα και πήγε να το σώσει. Μάλιστα, πίσω της ακολουθούσε ένα φορτηγό.

Σύμφωνα με το Elassona-city.gr, στην αρχή η οδηγός άρχισε να φωνάζει για βοήθεια στη γειτονιά, ενώ σύντομα κάλεσε την αστυνομία.

Οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας έφτασαν στο σημείο άμεσα, κατέγραψαν το περιστατικό και ηρέμησαν την οδηγό και το βρέφος.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com η οδηγός, που σταμάτησε, σώζωντας κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή το μωρό, αφού πίσω της κινούταν νταλίκα, παραμένει σοκαρισμένη από τα όσα βίωσε. Α

Aξίζει να σημειωθεί ότι είναι εθελόντρια του Ερυθρού Σταυρού, ενώ το μωράκι ξέφυγε από το σπίτι χωρίς να γίνει αντιληπτό από τη μητέρα του που βρισκόταν εντός του σπιτιού και σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει προβλήματα , ενώ εκείνη την ώρα ο πατέρας του παιδιού έλειπε από το σπίτι.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3kSrys0
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->