Το Γενικό Ενιαίο Λύκειο Αμφίκλειας στην καρδιά της Ευρώπης!!!

Το Γενικό Ενιαίο Λύκειο Αμφίκλειας στην καρδιά της Ευρώπης!!!

Η μαθήτριά μας Δέσποινα Φούκα ταξίδεψε ως τη Γενεύη, προκειμένου να ζήσει από κοντά τη μοναδική εμπειρία του CERN (Ευρωπαϊκό Κέντρο Σωματιδιακής Φυσικής). Ήταν μία εκ των 24 αριστούχων μαθητών/τριων Λυκείου ολόκληρης της χώρας που επισκέφθηκαν το περίφημο Κέντρο, γεγονός που μας κάνει όλους, γονείς-εκπαιδευτικούς- φίλους-συνδημότες, υπερήφανους!

Συγχαρητήρια θερμά Δέσποινα!! Σου ευχόμαστε υγεία, καλή πρόοδο και όλα τα ταξίδια της ζωής σου να είναι εξίσου συναρπαστικά! Ας γίνει η σκληρή δουλειά σου παράδειγμα προς μίμηση! Οι κόποι, άλλωστε, στο τέλος πάντα ανταμείβονται...

Συγχαρητήρια φυσικά αξίζουν και στη Διεύθυνση και τους καθηγητές του Λυκείου μας, για τα εξαιρετικά προγράμματα, τις αξιέπαινες δράσεις και τις πολλές διακρίσεις του σχολείου! Συνεχίστε με τον ίδιο ζήλο το πολύτιμο έργο σας!

Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη