ΕΡΓΑΝΗ: Νέες προθεσμίες για την ενίσχυση των επιχειρήσεων πολιτισμού

ΕΡΓΑΝΗ: Νέες προθεσμίες για την ενίσχυση των επιχειρήσεων πολιτισμού

Ανοίγει σήμερα το απόγευμα το ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ για τις επιχειρήσεις πολιτισμού - Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν τα έγγραφα που θα συνοδεύσουν τις αιτήσεις τους έως τις 3 Οκτωβρίου

Ανοίγει σήμερα το απόγευμα το ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ έως και 3/10/2021 σε επιχειρήσεις θεάτρων, μουσικών σκηνών, χοροθεάτρων, συναυλιακών χώρων και χώρων παραστάσεων καθώς και οι επιχειρήσεις κινηματογράφων και διανομέων κινηματογραφικών ταινιών.

Οι επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν αιτηθεί να λάβουν την οικονομική ενίσχυση που προβλέπεται στην αριθμ. οικ. 5774/203/5-2-2021 (Β΄457) κοινή υπουργική απόφαση, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει και στην αριθμ. 24907/29-4-2021 (Β΄1820) κοινή υπουργική απόφαση αντίστοιχα, καλούνται να υποβάλλουν έγγραφα και λοιπά στοιχεία, σύμφωνα με τις οδηγίες στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3imMpC7
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη