«Καμπανάκι» από Λέκκα για τους σεισμούς στη Θήβα: «Να επικαιροποιήσουμε τα σχέδια στην περιοχή»

Την ανάγκη να επικαιροποιηθούν τα σχέδια όλων των εμπλεκόμενων φορέων, επισήμανε ο Ευθύμιος Λέκκας μετά την έκτακτη σύσκεψη των ειδικών για το ενδεχόμενο μεγάλου σεισμού στη Θήβα.

«Στην περιοχή της Θήβας παραμένει η σεισμικότητα εδώ και περίπου τέσσερις μήνες και πρέπει να επικαιροποιήσουμε τα σχέδια μας με βάση και τις ανάγκες που προέκυψαν στην Κρήτη», δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο καθηγητής και πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Ευθύμιος Λέκκας, μετά την έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, με τη συμμετοχή των μελών της Επιτροπής Σεισμικής Επικινδυνότητας και Αξιολόγησης Σεισμικού Κινδύνου, για να εξετασθεί εκ νέου η πιθανότητα ισχυρού σεισμού στην περιοχή της Θήβας.

«Στην Επιτροπή Εκτίμησης Σεισμικού Κινδύνου, η οποία συνεδρίασε χθες το βράδυ, επισημάναμε την αναγκαιότητα οι δήμοι της περιοχής να έχουν επικαιροποιημένα όλα όσα προβλέπονται από τα σχέδια. Επίσης, να είναι προετοιμασμένοι όλοι οι εμπλεκόμενοι κρατικοί φορείς για να μην αντιμετωπίσουμε όσα αντιμετωπίσαμε στον πρόσφατο σεισμό της Κρήτης», τόνισε ο κ. Λέκκας. Όπως πρόσθεσε, την περασμένη Παρασκευή ο ΟΑΣΠ και ο ίδιος έκαναν εκπαίδευση για τους σεισμούς σε όλα τα σχολεία της Θήβας.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2Y1UVyM
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη