Καιρός: Οι παραλίες της Αττικής ιδανικές για μπάνιο αυτό το Σαββατοκύριακο

Καιρός: Οι παραλίες της Αττικής ιδανικές για μπάνιο αυτό το Σαββατοκύριακο

Σχετικά καλές καιρικές συθήκες για μπάνιο στη θάλασσα θα επικρατήσουν το Σαββατοκύριακο, αφού ο υδράργυρος θα παρουσιάσει μικρή άνοδο, ενώ οι βοριάδες θα εξασθενήσουν σημαντικά στο Αιγαίο και στην Αττική.

Στα παράλια της ανατολικής Αττικής, θα πνέουν ανατολικοί άνεμοι με ένταση 3 μποφόρ, οπότε η θάλασσα θα είναι σχετικά ήρεμη. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 27οC.

Στα παράλια της δυτικής Αττικής, θα πνέουν άνεμοι δυτικών διευθύνσεων με ένταση 2 μποφόρ μέχρι το μεσημέρι, ενώ στη συνέχεια θα στραφούν σε νότιους-νοτιοανατολικούς με ένταση 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη και η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 28οC.

Τέλος, στα παράλια της βόρειας Αττικής, θα πνέουν ανατολικοί άνεμοι με ένταση 3-4 μποφόρ οπότε και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 27οC.

Αίθριος καιρός με λίγες διάσπαρτες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. 

Χάρτης καιρικών συνθηκών στις παραλίες της Αττικής το Σάββατο

Την Κυριακή, στα νότια παράλια της Αττικής θα επικρατούν άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων (εναλλαγές βοριά με νοτιά) με ένταση 2-3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη και η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 28-29οC.

Στα παράλια της ανατολικής Αττικής, θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι με ένταση 3-4 μποφόρ, οπότε η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 27οC.

Στα παράλια της δυτικής Αττικής, θα πνέουν άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων με ένταση έως 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη και η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 28-29οC.

Τέλος, στα παράλια της βόρειας Αττικής, θα πνέουν ανατολικοί-βορειοανατολικοί άνεμοι με ένταση 3 έως 4 μποφόρ, οπότε και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 28οC.

Αρχικά διάσπαρτες νεφώσεις, οι οποίες από το απόγευμα θα πυκνώσουν και σταδιακά ο ουρανός θα καταστεί νεφοσκεπής.

Χάρτης καιρικών συνθηκών στις παραλίες της Αττικής την Κυριακή



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2X4HEWo
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη