Διέσχισε... πεζός την Αθηνών - Κορίνθου και παρασύρθηκε από μηχανάκι, νεκροί και οι δύο

Διέσχισε... πεζός την Αθηνών - Κορίνθου και παρασύρθηκε από μηχανάκι, νεκροί και οι δύο

Δύο νεκροί από το τροχαίο που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής στην Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος του Ασπρόπυργου.

Εξαιτίας ενός σοβαρού τροχαίου, η Αθηνών – Κορίνθου έκλεισε για λίγη ώρα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Το τροχαίο ήταν σοβαρό και υπήρχαν δυο τραυματίες, ενώ η σύγκρουση δεν ήταν ανάμεσα σε αυτοκίνητα, καθώς μηχανάκι παρέσυρε... πεζό και εν συνεχεία προκλήθηκε και καραμπόλα, μία απόφαση του 65χρονου που αποδείχθηκε μοιραία και για τους δύο.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας, αποφάσισε να σταματήσει το αυτοκίνητό του στην άκρη του δρόμου και να περάσει πεζός την εθνική για να πάει σε μαγαζί στο άλλο ρεύμα. Ενώ διέσχιζε κάθετα την Αθηνών Κορίνθου, τον παρέσυρε μηχανάκι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του και ο ίδιος και ο οδηγός της μηχανής.

Μάλιστα, όλα έγιναν μπροστά στα μάτια της γυναίκας του 65χρονου, η οποία είχε μείνει στο αυτοκίνητο. Η γυναίκα δεν άντεξε και λιποθύμησε, με αποτέλεσμα να την παραλάβει ασθενοφόρο.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3jZfVyY
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη