Μητσοτάκης σε Τσίπρα για πρόωρες εκλογές: «Οι γαλοπούλες δεν βιάζονται να έρθουν τα Χριστούγεννα...»

eurokinissi

Τέλος σε κάθε σενάριο πρόωρων εκλογών έβαλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο Βελλίδειο στα πλαίσια της 85ης ΔΕΘ.

Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε:

«Η κυβέρνηση θα εξαντλήσει τη συνταγματική της θητεία. Προβλέπω σε νίκη στις επόμενες εκλογές, θέλω να σχεδιάζουμε σε ορίζοντα 10ετίας το μέλλον της πατρίδας. Πάντα θα υπάρχει η συζήτηση για πρόωρες εκλογές, θα ήθελα να μείνετε στις δικές μου διαβεβαιώσεις».

Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στον κ. Τσίπρα και το σενάριο των πρόωρων εκλογών:

«Έχω μπλεχτεί με το τι ζητάει ακριβώς ο κύριος Τσίπρας, αυτό που ξέρω είναι ότι οι γαλοπούλες δεν βιάζονται να έρθουν τα Χριστούγεννα».

Και συμπλήρωσε:

«Τι θα είχα να κερδίσω έχοντας ισχυρή αυτοδυναμία; Είμαι πολύ αισιόδοξος για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες για να κερδίσουμε και πάλι την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού.

Στις εκλογές θα κριθεί η αποτελεσματικότητα και το έργο αυτής της κυβέρνησης, θα ζητήσω από τον ελληνικό λαό αυτοδυναμία».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3A9DSZV
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη