«Κόκκαλο» Σκορδά - Λιάγκας με δήλωση του Μπογδάνου: «Ο κ...λος του καθενός είναι κάτι το ιερό» (βίντεο)

«Κόκκαλο» Σκορδά - Λιάγκας με δήλωση του Μπογδάνου: «Ο κ...λος του καθενός είναι κάτι το ιερό» (βίντεο)

Συνέντευξη έδωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος, και μίλησε για όλα. Αναφέρθηκε στην φωτογραφία που προκάλεσε αντιδράσεις, ο εμπρηστικός μηχανισμός στη σύζυγό του και η… ανακρίβεια στην ταυτότητα του. «Έχω άπειρους φίλους ομοφυλόφιλους, έχω φίλες τρανσέξουαλ.», είπε χαρακτηριστικά.

Ειδικότερα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «από τη μία μεν είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος είμαι υπέρ των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ και από την άλλη είμαι ένας άνθρωπος που λέει ευθαρσώς ότι δεν χωράει ούτε ένας Αφγανός ή Πακιστανός παραπάνω στην Ελλάδα. Γιατί; Διότι δεν θέλουν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι να ενταχθούν σε μία χώρα δυτική, φιλελεύθερη, δημοκρατική, ελεύθερη. Είμαι της άποψης ότι, όταν η πατρίδα σου κινδυνεύει, κάθεσαι στην πατρίδα σου και πολεμάς. Εμένα οι παππούδες μου αυτό έκαναν».

«Έχω άπειρους φίλους ομοφυλόφιλους, έχω φίλες τρανσέξουαλ. Είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος ποτέ δεν έχει κρίνει τον πλησίον του από την έμφυλη του ταυτότητα. Θα πω κάτι και, αν θέλεις, κόψε το… Ο κ@λoς του καθενός είναι κάτι το ιερό» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος και βουλευτής της ΝΔ στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στον αέρα.

Το βίντεο με όσα δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο 03:24



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3DU1Yu0
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη