Καθηγητής Μοριακής Μικροβιολογίας: «Αν δεν έχετε εμβολιαστεί, μην έρθετε στο μάθημά μου», αποθέωση από τον Γεωργιάδη

Καθηγητής Μοριακής Μικροβιολογίας: «Αν δεν έχετε εμβολιαστεί, μην έρθετε στο μάθημά μου», αποθέωση από τον Γεωργιάδη

Αίσθηση προκαλεί η απόφαση καθηγητή Μοριακής Μικροβιολογίας να αποκλείσει από το μάθημά του φοιτητές που δεν έχουν εμβολιαστεί - Το tweet του Άδωνι Γεωργιάδη

Με email του, καθηγητής Μοριακής Μικροβιολογίας ενημερώνει τους φοιτητές του ότι εάν αποφασίσουν να επιλέξουν το μάθημά του θα πρέπει να έχουν εμβολιαστεί. Μάλιστα, όπως καυστικά σημειώνει, φοιτητές Βιολογίας που βρίσκονται στο τρίτο έτος και δεν έχουν εμβολιαστεί, «έχουν ήδη αποτύχει» στο μάθημά του.

Σύμφωνα με το GrTimes, ο καθηγητής έγραψε:

Καθώς το μάθημα είναι επιλογής και εξαιρετικά διαδραστικό παρακαλώ όσοι το επιλέξουν να έχουν εμβολιαστεί τουλάχιστον 10 μέρες πριν την έναρξά του και να επιδείξουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού, είτε ηλεκτρονικά πριν τις 5 Οκτωβρίου, είστε στο πρώτο μάθημα.

Καθώς ο εμβολιασμός δεν είναι με τον νόμο υποχρεωτικός, τα παραπάνω αποτελούν "προτροπή". Ωστόσο, 3ετής φοιτητής/τρια Βιολογίας που αγνοεί ή δεν αποδέχεται τη σημασία των εμβολίων έχει ήδη αποτύχει στο μάθημά μου. Συνεπώς δεν έχει νόημα να επιλέξουν το μάθημα.

μοριακη βιολογια καθηγητης

Το email έχει γίνει ήδη viral, ενώ ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτησή του σχολίασε για τον καθηγητή:

«Απλά κορυφαίος».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3o2PvP7
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη