Τέλος οι εμβολιασμοί «μαϊμού»

Τέλος οι εμβολιασμοί «μαϊμού»

Νέες καταγγελίες για επίορκους γιατρούς και νοσηλευτές που εμπλέκονται σε ψεύτικους εμβολιασμούς έχουν στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος ετοιμάζονται και νέες επιχειρήσεις με κρυφές κάμερες όπως συνέβη με την 75χρονη γιατρό, που πιάστηκε επ' αυτοφόρω να κάνει εμβόλιο «μαϊμού». 

Οι αδιάφθοροι της ΕΛ.ΑΣ. έχουν εκπονήσει ένα ειδικό σχέδιο εντοπισμού και καταγραφής τέτοιων περιστατικών. Χρησιμοποιώντας μίνι κάμερες και καλωδιώνοντας καταγγέλοντες, μετά φυσικά από ειδική άδεια επιδίδονται σε ένα κυνήγι αντεμβολιαστών σχηματίζοντας δικογραφίες και στέλνοντας στα δικαστήρια όποιον «συλλαμβάνουν» τα ηλεκτρονικά μάτια. 

Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για την καλωδίωση χώρων και την αξιοποίηση πληροφοριών είναι σε πλήρη εξέλιξη και, όπως λένε οι αξιωματικοί που τρέχουν την επιχείρηση «εμβόλια - «μαϊμού», η χρήση καμερών με την καταγραφή καρέ - καρέ της παράνομης πράξης έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι μυημένοι στο κόλπο ακολουθούν όλη τη διαδικασία του εμβολιασμού, χωρίς όμως να γίνει έγχυση του υγρού στον οργανισμό. Προχωρούν μάλιστα και σε επιφανειακό τσίμπημα όπως έγινε και στην περίπτωση αρνήτριας πλαστικής χειρουργού.

Επομένως είναι απαραίτητη η καταγραφή προκειμένου οι Αρχές να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί εμβολιασμός. 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2XLhiZh
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη