Μίκης Θεοδωράκης: Θα γίνει η κηδεία όπως επιθυμούσε, αποφάσισε το δικαστήριο

Μίκης Θεοδωράκης: Θα γίνει η κηδεία όπως επιθυμούσε, αποφάσισε το δικαστήριο

Στον Γαλατά Χανίων και με γραφείο τελετής επιλογής των εκτελεστών της τελευταίας επιθυμίας του θα πραγματοποιηθεί ο ενταφιασμός του Μίκη Θεοδωράκη όπως αποφάσισε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Στον Γαλατά Χανίων και με γραφείο τελετής επιλογής των εκτελεστών της τελευταίας επιθυμίας του που εκπροσωπούνται από τον πρόεδρο του Παγκρήτιου Συλλόγου φίλων του μουσικοσυνθέτη, Γιώργου Αγοραστάκη, θα πραγματοποιηθεί ο ενταφιασμός του Μίκη Θεοδωράκης.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών με απόφαση του, την οποία εξέδωσε σήμερα το πρωί,αναγνωρίζει αποκλειστικό και πλήρες δικαίωμα στους εκτελεστές να αποφασίσουν για τα διαδικαστικά της κηδείας του μεγάλου μουσικοσυνθέτη, έτσι όπως η επιθυμία του έχει εκφραστεί στη συμβολαιογραφική πράξη που ο Μίκης Θεοδωράκης είχε συντάξει τον Ιανουάριο του 2020.

Το δικαστήριο απαγορεύει στην κόρη του στο γιο και τη χήρα του να έχουν οποιαδήποτε ανάμειξη με την διοργάνωση της κηδείας του εκλιπόντος.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3tluWxR
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη