Νέα απάτη στο νοσοκομείο της Σαντορίνης με πλαστά rapid test - Πώς αποκαλύφθηκε το θέμα (βίντεο)

Νέα απάτη στο νοσοκομείο της Σαντορίνης με πλαστά rapid test - Πώς αποκαλύφθηκε το θέμα (βίντεο)

Μετά το σκάνδαλο με τους «μαϊμού» εμβολιασμούς δεκάδων πολιτών στο εμβολιαστικό κέντρο του Κέντρου Υγείας Παλαμά Καρδίτσας, μία ακόμα περίπτωση έρχεται στο φως της δημοσιότητας μετά από καταγγελία γιατρού, αυτή την φορά στην Σαντορίνη. Τι είπε η πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου Θήρας.

Η υπόθεση αφορά στο νοσοκομείο της Σαντορίνης, με γιατρό του νοσοκομείου να καταγγέλλει ότι έχει εντοπίσει την έκδοση βεβαιώσεων αρνητικών τεστ ανθρώπων που δεν έχουν καταχωρηθεί στο σύστημα του νοσοκομείου, ούτε τα δείγματά τους έχουν επεξεργαστεί στο μικροβιολογικό τμήμα.

Η επιστολή που στάλθηκε

Με επιστολή που απέστειλε στις 3 Αυγούστου η γιατρός ενημέρωσε τη διοίκηση του νοσοκομείου Σαντορίνης ότι στις βεβαιώσεις που διαθέτουν το λογότυπο του νοσοκομείου, αναγράφεται ότι η δειγματοληψία έχει γίνει στις 20:30 ενώ στο νοσοκομείο γίνονται μέχρι τις 15:00.

Η ίδια προσθέτει ότι οι εν λόγω βεβαιώσεις έχουν σταλεί στη 01:00 τα ξημερώματα από ηλεκτρονική διεύθυνση που δεν ανήκει στο νοσοκομείο, ενώ στις βεβαιώσεις δεν αναγράφεται ούτε ο μοναδικός αριθμός ασθενή.

Πώς αποκαλύφθηκε το θέμα

Το θέμα αποκαλύφθηκε όταν ένα από τα άτομα που έλαβαν βεβαίωση αρνητικού τεστ, ζήτησε μέσω επιστολής διόρθωση του εντύπου που του απεστάλη.

«Στη Σαντορίνη στο νοσοκομείο έπεσε στην αντίληψή μας περιστατικό με δύο τουρίστριες που είχαν πάρει βεβαίωση αρνητικού rapid test που υποτίθεται ότι είχε φύγει από το νοσοκομείο. Είχε γίνει κάποιο λάθος στο όνομα στη βεβαίωση, και επικοινώνησαν με τη γραμματεία των επειγόντων, και από εκεί ξεκίνησε το όλο θέμα. Το θέμα είναι ποιος έχει κάνει το τεστ, και από πού έχει χορηγηθεί η βεβαίωση», εξήγησε μιλώντας στο Mega η πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου Θήρας, Βαλεντίνα Δημητρίου.

Έχει γίνει ΕΔΕ

«Έγινε ΕΔΕ και αναμένουμε το πόρισμα. Είχε τη σφραγίδα του νοσοκομείου η βεβαίωση. Οι βεβαιώσεις στάλθηκαν από ένα mail με το όνομα του νοσοκομείου μπροστά», πρόσθεσε η ίδια.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3zS2Bls
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη