-->

Ανεμβολίαστη φυσικοθεραπεύτρια ταμπουρώθηκε στο ΚΑΠΗ Αρκαλοχωρίου

(Φωτ. αρχείου: Eurokinissi)

Αναστάτωση προκλήθηκε στο Αρκαλοχώρι του Ηρακλείου Κρήτης όταν ανεμβολίαστη φυσικοθεραπεύτρια «ταμπουρώθηκε» μέσα στο ΚΑΠΗ και χρειάστηκε η επέμβαση εισαγγελέα και αστυνομικών για να εκτονωθεί η κατάσταση.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, το χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιάδος έγινε άνω κάτω σήμερα με την ενέργεια της φυσικοθεραπεύτριας η οποία μετά και το πρόστιμο που της είχε επιβληθεί -καθώς συνέχιζε να πηγαίνει στην εργασία της παρά την αναστολή εργασίας- είχε κλειδωθεί μαζί με τον σύζυγό της στο ΚΑΠΗ του Αρκαλοχωρίου και αρνούνταν να αποχωρήσει.

Πριν από λίγη ώρα, οι αστυνομικοί, παρουσία εισαγγελέα, κατάφεραν να μπουν στο χώρο της δομής και να συλλάβουν τη δημοτική υπάλληλο, μεταφέροντας την στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η δημοτική υπάλληλος είχε αλλάξει τις κλειδαριές της δομής και παρέμενε στο εσωτερικό της.

Σημειώνεται ότι η φυσικοθεραπεύτρια ισχυρίζεται πως ενεργεί με βάση τη Διακήρυξη των «Ελλήνων Αυτόχθονων Ιθαγενών», οι οποίοι επικαλούμενοι απόφαση του Δικαστηρίου της Χάγης δρουν σε διάφορες περιοχές της χώρας ανακαλώντας αποφάσεις θεσμικών φορέων. Η δημοτική υπάλληλος δεν έχει εμβολιαστεί και ως εκ τούτου έχει τεθεί σε καθεστώς αναστολής εργασίας. Ωστόσο παρουσιαζόταν καθημερινά στη θέση της στο Φυσιοθεραπευτικό Τμήμα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας με αποτέλεσμα να της επιβληθεί πρόστιμο καθώς εντοπίστηκε σε έλεγχο της ΕΛΑΣ.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/39Aw8UY
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->