Κλειστό το κέντρο της Αθήνας την Πέμπτη λόγω Ράλι Ακρόπολης

EUROKINISSI

Από τις 11:00 το πρωί ως τις 21:00 το βράδυ θα παραμείνει κλειστό το κέντρο της Αθήνας την Πέμπτη, λόγω της «ειδικής διαδρομής» του Ράλι Ακρόπολης που θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα.

Αναστάτωση θα προκληθεί στο κέντρο της Αθήνας την Πέμπτη καθώς στην πλατεία Συντάγματος θα πραγματοποιηθεί «ειδική διαδρομή» του Ράλι Ακρόπολις. Η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της πρωτεύουσας θα απαγορευτεί από τις 11:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ, ενώ από την Τροχαία θα γίνοντραι εκτροπ΄΄ες για να διευκολυνθεί η κίνηση.

Το γεγονός αποτέλεσε αντικείμενο ειδικής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, υπό το νέο υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο και τη συμμετοχή του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου, του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ Μιχάλη Καραμαλάκη και όλων των επικεφαλής των αρμόδιων αστυνομικών υπηρεσιών.

Στη σύσκεψη συζητήθηκε ο σχεδιασμός των μέτρων που θα διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης και την προστασία των θεατών, των επισήμων και ταυτόχρονα την τήρηση μέτρων για την Covid-19. Όπως δήλωσαν και ο κ. Θεδωρικάκος και ο κ. Αυγενάκης, εκτιμάται ότι την έναρξη του αγώνα θα παρακολουθήσουν πάνω από 500 εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο και θα είναι μια πολύ μεγάλη προβολή για τη χώρα, γι' αυτό η επιτυχία του σε όλα τα επίπεδα, αποτελεί στοίχημα για την κυβέρνηση.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3kRS6Ik
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη