Παπαρίζου: Αν έχουμε λεφτά να πίνουμε, θα πρέπει να έχουμε λεφτά να παίρνουμε και ένα ταξί

Παπαρίζου: Αν έχουμε λεφτά να πίνουμε, θα πρέπει να έχουμε λεφτά να παίρνουμε και ένα ταξί

Ο τραγικός θάνατος του τράπερ Mad Clip σε τροχαίο δυστύχημα την περασμένη Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και ειδικά τους θαυμαστές του και τους καλλιτέχνες που είχαν συνεργαστεί μαζί του.

Η Έλενα Παπαρίζου και η Τάμτα έστειλαν ένα μήνυμα προς τους νέους -και όχι μόνο- με αφορμή τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο Mad Clip έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, λίγο πριν τη συναυλία τους στο Βεάκειο Θέατρο.

"Αν έχουμε λεφτά να πίνουμε, θα πρέπει να έχουμε λεφτά να παίρνουμε και ένα ταξί", είπε με νόημα η Έλενα Παπαρίζου.

"Έτυχε να είμαστε και οι δύο στον ίδιο γάμο. Μου έλεγε τα σχέδια του για το μαγαζί… Πολύ πολύ λυπάμαι για αυτό. Νομίζω και ο ίδιος θα ήθελε να δοθεί αυτό το μήνυμα. Να προσέχετε όλοι όταν πίνετε και να μην οδηγείτε", σημείωσε χαρακτηριστικά η Τάμτα, η οποία ήταν καλεσμένη στον ίδιο γάμο με τον Mad Clip.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3l1yQZ0
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη