Επίθεση με βιτριόλι: Καταθέτει την Πέμπτη η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Θα μιλήσει για τις μαρτυρικές ώρες που βίωσε

EUROKINISSI

Την Πέμπτη ξεκινά ουσιαστική η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι εις βάρος της 34χρονης Ιωάννας Παλιοσπύρου από την 36χρονη Έφη Κακαράντζουλα, στις 20 Μαΐου του 2020.

Αύριο, Πέμπτη, το θύμα θα ανέβει στο βήμα για να περιγράψει σε δικαστές και ενόρκους τις τραγικές στιγμές που βίωσε κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Οι συνήγοροι της 34χρονης αναμένεται να προσκομίσουν στην αυριανή δικάσιμο στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, στοιχεία που θα ρίξουν «φως» σε άγνωστες πτυχές της υπόθεσης. Η Ιωάννα θα βρίσκεται κάθε μέρα στο δικαστήριο, καθώς όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποί της ζητά μια απάντηση από την κατηγορούμενη.

Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, ο συνήγορος της Ιωάννας, αναφέρθηκε στην κατηγορούμενη που δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο: «Η Ιωάννα θα είναι στο δικαστήριο και θα περιμένει την κατηγορουμένη, η οποία έχει νόμιμο δικαίωμα να μην παραστεί. Η Ιωάννα θέλει να την δει για να την ρωτήσει το "γιατί;" έγιναν όλα αυτά»

Αναφερόμενος στον άνδρα - «κλειδί» της υπόθεσης, ο συνήγορος της Ιωάννας ανέφερε «αυτός έχει κληθεί στο δικαστήριο, η Ιωάννα δεν τον ξέρει καν τον άνθρωπο. Η Ιωάννα δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από την κατηγορούμενη για το πρόσωπο αυτό και από εκεί άρχισαν όλα. Αμέσως μετά το έγκλημα που έκανε η κατηγορούμενη, τον πήρε πέντε φορές τηλέφωνο, αμέσως μετά. Είναι καταγεγραμμένες οι κλήσεις. Ξέρουμε ποιος είναι και ακόμη δεν έχει καταθέσει. Μας σηκώθηκε η τρίχα με όσα είπε ο συνήγορος αυτού του άνδρα: ειπώθηκε ότι η κατηγορούμενη του ζητούσε να την προμηθεύσει με βιτριόλι, του ζητούσε να την παρακολουθήσει, του έλεγε "θέλω να την βγάλω από την μέση" και αυτός δεν έκανε τίποτα».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3ok068k
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη