Χιλιάδες «μαϊμού» αξεσουάρ κινητών πωλούσε e-shop με έδρα στο Χαλάνδρι

Χιλιάδες «μαϊμού» αξεσουάρ κινητών πωλούσε e-shop με έδρα στο Χαλάνδρι

Πα΄νω από 2.600 τεμάχια απομιμητικών ειδών (θήκες κινητών και ταμπλετών και λοιπά αξεσουάρ κινητών) κατάσχεσαν οι ελεγκτικές αρχές

Σε 2.633 ανέρχονται τα τεμάχια απομιμητικών ειδών (θήκες κινητών και ταμπλετών και λοιπά αξεσουάρ κινητών) που εντοπίστηκαν, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν μετά από επιχείρηση για την αντιμετώπιση παράνομου ηλεκτρονικού εμπορίου που πραγματοποίησαν στη φυσική έδρα ηλεκτρονικού καταστήματος στο Χαλάνδρι ελεγκτές της Διϋπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021.

Επιπρόσθετα, στην επιχείρηση επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ για εμπορία και διακίνηση απομιμητικών αγαθών, κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 18, του ν.4712/2020 (Α'146), ενώ άρχεται η διαδικασία διαγραφής της ιστοσελίδας του ηλεκτρονικού καταστήματος από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), με εντολή της ΔΙΜΕΑ, κατ' εφαρμογή της παρ. 1ζ του άρθρου 10 του ν.4712/2020 (Α' 146).

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς στο σύνολο της επικράτειας.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2XjQPSg
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη