Όταν ο Mad Clip έκανε live κόντρες στην Εθνική Οδό (βίντεο)

Όταν ο Mad Clip έκανε live κόντρες στην Εθνική Οδό (βίντεο)

Η είδηση ότι σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης ο τράπερ Mad Clip, έσκασε σαν βόμβα. Ήταν γνωστή η αγάπη που είχε για τα γρήγορα αυτοκίνητα, και όπως έλεγε και ο ίδιος «ήταν γκαζάκιας».

Στην δημοσιότητα έχουν έρθει βίντεο που δείχνουν τον τραγουδιστή Mad Clip, να κάνει κόντρες.

Έχει πει πολλές φορές ότι έχει αγάπη στα γρήγορα αυτοκίνητα, και ότι είναι «κοντράκιας και γκαζάκιας».

Πριν περίπου 9 μήνες, ο ίδιος έκανε live στο instagram που έκανε «κόντρες» στην Εθνική Οδό και ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος, όπως ακούγεται και στο βίντεο, καθώς γελάει.

{https://www.youtube.com/watch?v=BF9NRhJ7ZII&ab_channel=Eksalos}

«Είμαι γκαζάκιας και κοντράκιας, μου αρέσει αυτή η μ@λακία»

 Τον Φεβρουάριο, τον είχε σταματήσει η αστυνομία καθώς είχε παραβιάσει τέσσερα κόκκινα φανάρια οδηγώντας γρήγορα και επικίνδυνα με αυτοκίνητο ΙΧ Porche, τότε είχε πει «Είμαι Γκαζάκιαςμου αρέσει η μ@λακία»

Όπως είπε «έτρεχα ναι... με κυνηγούσε το περιπολικό και επειδή το αυτοκίνητό μου είναι γρήγορο, ξέφυγα. Όταν βγήκα στην έξοδο του Ταύρου, έπεσα πάνω σε άνδρες της ΔΙ.Α.Σ. αλλά δεν θα ρίσκαρα να τρέχω στα στενά ώστε και το αυτοκίνητό μου να σπάσω αλλά και να βάλω σε κίνδυνο τη ζωή του κάθε πολίτη». Διέψευσε ότι πέρασε κόκκινα φανάρια και μάλιστα λέει ότι σταμάτησε εκεί στον Ταύρο και τον συνόδευσαν οι αστυνομικοί στο Τμήμα του Μοσχάτου.

Νεκρός ο Mad Clip

Περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης ο γνωστός τράπερ Mad Clip, όταν το όχημα που οδηγούσε «καρφώθηκε» σε δέντρο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Το τροχαίο σημειώθηκε στην Παραλιακή, στο ύψος της Παναγίας Φανερωμένης, κοντά στον Αστέρα Βουλιαγμένης, στο ρεύμα προς Αθήνα.

 

Στη συνέχεια ο Mad Clip μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του. Για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκαν 14 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, ενώ οι άντρες της πυροσβεστικής, έκαναν δύο ώρες για να τον απεγκλωβίσουν. Ο δημοφιλής 34χρονος τραγουδιστής ήταν μόνος του στο όχημα του.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3DGz1kX
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη