Mad Clip: Γνωστοί φίλοι και τραγουδιστές αποχαιρετούν τον γνωστό τράπερ που «έφυγε» ξαφνικά (εικόνες, βίντεο)

Mad Clip: Γνωστοί φίλοι και τραγουδιστές αποχαιρετούν τον γνωστό τράπερ που «έφυγε» ξαφνικά (εικόνες, βίντεο)

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από τον θάνατο του γνωστού τράπερ Mad Clip, ο οποίος σκοτώθηκε τα ξημερώματα σε τροχαίο. Οι φίλοι του τον αποχαιρετούν, και πολλοί είναι αυτοί που δεν μπορούν να το πιστέψουν.

Σε κατάσταση σοκ συνάδελφοί του δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγική είδηση του θανάτου του

Χιλιάδες θαυμαστές και φίλου του τον αποχαιρετούν σε συγκινητικές αναρτήσεις. Ανάμεσα στους φίλους του που θέλησαν να πουν το δικό τους αντίο μέσα από τα social media είναι και ο επίσης τράπερ FY o oποίος ανέσυρε από το αρχείο του κάποια κοινά τους στιγμιότυπα εκφράζοντας τη θλίψη και το σοκ για την τραγική αυτή εξέλιξη.

«Τόσα πολλά βράδια μιλώντας στο τηλέφωνο μαζί σου ή αγκαλιάζοντάς σε αδερφέ μου. Η μνήμη σου θα είναι πάντα ζωντανή. Θα μου λείψεις», γράφει μεταξύ άλλων στα stories του ο FY.

{https://www.youtube.com/watch?v=zQW4nvdsl8E}

Από την άλλη ο Χρήστος Μάστορας ανέβασε story στο instagram, Που έγραψε «πείτε μου ότι δεν είναι αλήθεια, δεν μπορώ να το πιστέψω»

xmastorasmadclip

xmastorasmadclip1

Και η Χαρά Βέρρα έκανε ανάρτηση για τον Mad Clip

{https://twitter.com/XaraVerra/status/1433288396647116800?s=20}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3Bwdtpx
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη