Mad Clip: Θρίλερ με το αυτοκίνητο που τον ακολουθούσε μέχρι τη σύγκρουση, τι λέει η ΕΛΑΣ

Mad Clip: Θρίλερ με το αυτοκίνητο που τον ακολουθούσε μέχρι τη σύγκρουση, τι λέει η ΕΛΑΣ

Μετά το τροχαίο δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Mad Clip, η Αστυνομία αναζητά ένα Audi R8 με κίτρινες πινακίδες.

Οι άνδρες της Τροχαίας που από τις πρώτες πρωινές ώρες προσπαθούν να λύσουν όλους τους γρίφους του δυστυχήματος, εξετάζουν το σημείο του συμβάντος, λαμβάνουν καταθέσεις από μάρτυρες και διερχόμενους οδηγούς, ενώ χτενίζουν και οπτικό υλικό που μπορεί να αποτυπώνει καρέ – καρέ τις συνθήκες του τροχαίου.

Ξεκίνησαν μαζί από φανάρι

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο αυτό το αυτοκίνητο να εμπλέκεται σε κόντρα με τον ράπερ Mad Clip. Αυτό καθώς υπάρχουν μαρτυρίες, ότι στο προηγούμενο φανάρι ήταν σταματημένο δίπλα στο δικό του όχημα ένα δεύτερο Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Οι αξιωματικοί της Τροχαίας εξετάζουν το ενδεχόμενο τα δύο οχήματα να ξεκίνησαν μαζί με μεγάλη ταχύτητα, με τον 34χρονο ράπερ να χάνει τον έλεγχο του δικού του και αυτό να καρφώνεται σε μία κολώνα και ένα δέντρο, απέναντι από την εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη.

Πηγές από την ΕΛΑΣ, θέλουν τον οδηγό του να στρίβει δεξιά σε κάθετο δρόμο της παραλιακής, όταν είδε το Mad clip να πλαγιολισθαίνει στη λεωφόρο Αθηνάς και στη συνέχεια να φεύγει πάνω στη νησίδα. Απαντήσεις θα δοθούν από το υλικό που έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας και διαχείρισης κυκλοφορίας της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνδρες της τροχαίας προσπαθούν να εντοπίσουν αυτό το αυτοκίνητο προκειμένου να μιλήσουν με τον οδηγό του και να τον ρωτήσουν γιατί αποφάσισε να φύγει από το σημείο κι όχι να ειδοποιήσει τις αρμόδιες αρχές.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Η ΕΛ.ΑΣ εξέδωσε λίγο μετά τις 16:00 ανακοίνωση με την οποία αναζητεί πληροφορίες για το δυστύχημα. Όπως αναφέρεται, στις 02.09.2021 γύρω στις 02.15΄, στην οδό Αθηνάς (παραλιακή λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, έγινε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.

Η ΕΛ.ΑΣ αναφέρει ότι στο πλαίσιο της προανάκρισης, αναζητούνται πληροφορίες για Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας AUDI, μοντέλου R8, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος και πιθανόν κατασκευής δεξιάς θέσης οδήγησης (δεξιοτίμονο), το οποίο κινούνταν στο χώρο του δυστυχήματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210–9608000, 210-9608006, 210-9608015 και 210-9608016.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3jCcLkg
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη