Αδημοσίευτη συνέντευξη του Mad Clip ανατριχιάζει, «δεν έχω ολοκληρώσει το έργο μου» (βίντεο)

Αδημοσίευτη συνέντευξη του Mad Clip ανατριχιάζει, «δεν έχω ολοκληρώσει το έργο μου» (βίντεο)

Για πρώτη φορά αδημοσίευτα αποσπάσματα από συνέντευξη που είχε δώσει ο Mad Clip.

Ένα απόσπασμα από την κουβέντα τους έπαιξε στον αέρα της εκπομπής, το μεγαλύτερο μέρος όμως δεν έχει προβληθεί.

Μερικά λεπτά από τα αδημοσίευτα πλάνα, προβλήθηκαν στην εκπομπή «Το Πρωινό», με τα λόγια του 34χρονου να ανατριχιάζουν. Ο Mad Clip είχε αναφερθεί για τα μελλοντικά του σχέδια, ενώ είχε μιλήσει για τις κόντρες και την ταχύτητα, λέγοντας πως είχε δύο ατυχηματάκια.

«Κάνω την τρέλα μου που και που, αλλά πάντα με μέτρο. Δεν είμαι άνθρωπος που θα μπω μέσα στο αυτοκίνητο και θα τρέχω σαν τρελός μέρα νύχτα μες στην κίνηση σαν τον άρρωστο. Είναι επικίνδυνα τα πράγματα και δεν σου φταίει κανείς άλλος να τον πάρεις στον λαιμό σου. Αλλά αν βρω ένα ανοιγματάκι κάπου να κάνω την μαλ… μου, θα την κάνω. Μικρός ήμουν άρρωστος με τις κόντρες… Ένα δύο ατυχηματάκια τα έχω κάνει, αλλά τίποτα σοβαρό», δήλωνε ο Mad Clip και συνεχίζει:

«Δεν έχω ολοκληρώσει το έργο μου, θέλω να κάνω και άλλα πράγματα στη ζωή μου. Για μένα δεν είναι αυτό το pic, απλά είναι ένα σημείο της πορείας μου ο δρόμος που έχω πάρει. Θέλω να καταφέρω να χτίσω ένα πολύ ωραίο μεγάλο σπίτι, να βγάλω τη μάνα μου από την γκαρσονιέρα που μένει, να βοηθήσω την αδελφή μου, τους γύρω μου. Δεν είμαι 100% εκεί που θέλω να είμαι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 34χρονος.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2X2QPGx
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.