-->

«Γιατί αγόρι μου να φύγεις;», σπαράζει η μητέρα του Mad Clip (βίντεο)

«Γιατί αγόρι μου να φύγεις;», σπαράζει η μητέρα του Mad Clip (βίντεο)

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας τον Ιερό Ναό της Παναγίτσας στο Παλαιό Φάληρο για να πει το τελευταίο «αντίο» στον Mad Clip.

Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές του 34χρονου τράπερ τον αποχαιρέτησαν σε έντονα φορτισμένο κλίμα. Τραγική φιγούρα η μητέρα του γνωστού καλλιτέχνη η οποία υποβασταζόμενη φώναξε «γιατί», μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει ότι ο γιος της δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

«Πολύ νωρίς μας άφησε το αγόρι μου. Ας καθόσουνα λίγο ακόμα, λίγο ακόμα… Γιατί αγόρι μου να φύγεις;» ακούγεται να λέει η μητέρα του Πίτερ Αναστασόπουλου.

Ο διάσημος τράπερ βρήκε τραγικό θάνατο τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε και προσέκρουσε διαδοχικά σε κολόνα και σε δέντρο, με ταχύτητα άνω των 150 χιλιομέτρων.

Χρειάστηκαν περίπου δύο ώρες για τον απεγκλωβισμό του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό», καθώς το όχημα μετατράπηκε σε μάζα σιδερικών. Ο Mad Clip επέστρεφε από τον γάμο φίλων του, όπου και τραγούδησε γνωστό κομμάτι του με την Ελένη Φουρέιρα.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2Vk5sEz
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->