Συντετριμμένη και η πρώην σύντροφος του Mad Clip, της είχε γράψει και τραγούδι «Αρετή» (βίντεο)

Συντετριμμένη και η πρώην σύντροφος του Mad Clip, της είχε γράψει και τραγούδι «Αρετή» (βίντεο)

Το ξημέρωμα της Πέμπτης 2/9 ο αγαπημένος τράπερ, Mad Clip, άφησε την τελευταία του πνοή στην Βουλιαγμένη μετά από ατύχημα με το αυτοκίνητό του.

Συντετριμμένη είναι και η πρώην σύντροφος του Mad Clip, Αρετή, για την οποία μάλιστα είχε γράψει και τραγούδι.

Η Αρετή βρισκόταν στο πλευρό του τράπερ πολύ πριν γίνει γνωστός. Ο έρωτάς τους διήρκησε 4 ολόκληρα χρόνια και όσοι τους έβλεπαν μέχρι πριν λίγο καιρό μιλούσαν για ένα μεγάλο love story. Όλοι περίμεναν πως αυτοί οι δυο θα παντρευτούν γι' αυτό και η είδηση του χωρισμού έσκασε σα "βόμβα" στην ελληνική showbiz.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αρετή ενημερώθηκε για το τροχαίο λίγο μετά τις 3 το ξημέρωμα, από πολύ κοντινούς φίλους του Mad Clip. Το κινητό της πήρε φωτιά από κλήσεις. Η ίδια, ωστόσο, είναι δυσεύρετη για τους δημοσιογράφους και ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει αυτό που έχει συμβεί.

Ήταν 4 χρόνια μαζί, ήταν ο άνθρωπός της και παρά το γεγονός πως χώρισαν δεν σταμάτησε να τον αγαπάει. Μάλιστα, είχαν χωρίσει αρκετά φιλικά και κρατούσαν κάποιες επαφές.

Εμείς ευχόμαστε πέρα από καλό παράδεισο στον Mad Clip και καλό κουράγιο σε όσους έμειναν πίσω.

Να σημειωθεί πως ο Mad Clip είχε γράψει και τραγούδι για τα μάτια της Αρετής

{https://www.youtube.com/watch?v=w6HGAmq2xrg}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3jAbZ7o
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη