Κρήτη: Στο χειρουργείο η διασωληνωμένη έγκυος με κορoνοϊό, θα υποβληθεί σε καισαρική

Κρήτη: Στο χειρουργείο η διασωληνωμένη έγκυος με κορoνοϊό, θα υποβληθεί σε καισαρική

Επιβαρύνεται η υγεία της 36χρονης εγκύου η οποία νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, έχοντας νοσήσει από κορονοϊό, θα υποβληθεί σε καισαρική.

Επιβαρύνεται σύμφωνα με πληροφορίες του Creat24 η υγεία της 36χρονης εγκύου η οποία νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, έχοντας νοσήσει από κορoνοϊό.

Το νοσοκομείο έχει τεθεί συνολικά σε πλήρη ετοιμότητα αφού άμεσα φαίνεται ότι αρχίζει η διαδικασία για καισαρική τομή και επέμβαση υψηλού ρίσκου προκειμένου να γεννηθεί άμεσα το νεογνό.

Υπενθυμίζεται πως η 36χρονη διανύει την 24η εβδομάδα κύησης, ενώ υπ' ατμών βρίσκεται και η Μονάδα Εντατικής Νεογνών του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, καθώς μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης, το νεογνό αναμένεται να μεταφερθεί άμεσα τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων σε ειδικό θάλαμο στη Μονάδα.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3kN1LQv
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη