Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός στην έναρξη του Rally Acropolis δηλώνοντας ''Έχουμε δουλέψει εντατικά, ώστε όλοι να θαυμάσουν τη Στερεά Ελλάδα, που θα λάμψει…μέσα από τη σκόνη!''

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός στην έναρξη του Rally Acropolis στην Αθήνα από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης:

Δείτε όσα ανέφερε:

Και ναι, είμαστε επιτέλους στην αφετηρία μιας τεράστιας διοργάνωσης και μιας ιστορικής επιστροφής! Το EKO Acropolis Rally, το «Ράλι των Θεών» επέστρεψε στο WRC και στον τόπο μας!

Η πανηγυρική έναρξη έγινε κάτω από την Ακρόπολη ως πρόγευση για τις μοναδικές ειδικές διαδρομές της Στερεάς Ελλάδας. Τα επόμενα 24ώρα, ο τόπος μας θα συγκεντρώνει βλέμματα από κάθε γωνιά του πλανήτη. Έχουμε δουλέψει εντατικά, ώστε όλοι να θαυμάσουν τη Στερεά Ελλάδα, που θα λάμψει…μέσα από τη σκόνη!



Στο βίντεο, για τους μυημένους, ο μοναδικός Sebastian Loeb κάνει σβούρες στην υπερειδική διαδρομή της …λεωφόρου Αμαλίας!


Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη