Λαμία: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Ελύτη στο πλαίσιο εκδηλώσεων για το Rally Acropolis

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Ελύτη στη Λαμία, στο πλαίσιο εκδηλώσεων για το ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2021

Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο εκδηλώσεων για το ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2021, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Ελύτη, στην πόλη της Λαμίας.

Οι ανωτέρω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα εφαρμοστούν την Παρασκευή 10-09-2021 και Σάββατο 11-09-2021, κατά τις ώρες 20:30 έως 23:30. 

Ειδικότερα, με σκοπό την ομαλή, ασφαλή και εύρυθμη διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, θα ισχύει, για το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα, διακοπή της κίνησης των οχημάτων στην οδό Ελύτη, στο τμήμα μεταξύ των οδών Γ. Γεννηματά και Νικοπόλεως.

Η κυκλοφορά των οχημάτων θα διεξάγεται, με τη βοήθεια κατάλληλης σήμανσης, μέσω εναλλακτικών διαδρομών.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη