Σχολική κάρτα: Προβλήματα με την πλατφόρμα δήλωσης για τα self test

Σχολική κάρτα: Προβλήματα με την πλατφόρμα δήλωσης για τα self test

Η σελίδα δήλωσης των self test, self-testing.gov.gr «πέφτει» σύμφωνα με όσα αναφέρουν αρκετοί γονείς που προσπαθούν να βγάλουν την σχολική κάρτα των μαθητών ή και να δηλώσουν τα αποτελέσματα των τεστ.  Όπως όλα δείχνουν για την ώρα πρόκειται για κάτι παροδικό. 

 

Υπενθυμίζεται ότι για να μπουν στα σχολεία τα παιδιά θα πρέπει να επιδεικνύουν είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού, είτε αποδεικτικό νόσησης ή τη σχολική κάρτα, όπου και δηλώνεται το αποτέλεσμα του δωρεάν self test.

Οι μαθητές ή οι μαθήτριες που δεν έχουν εμβολιστεί ή νοσήσει, θα πρέπει υποχρεωτικά είτε να έχουν εκτυπώσει είτε να έχουν χειρόγραφα συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη (από τον γονέα) τη σχολική κάρτα που θα βεβαιώνει το αρνητικό αποτέλεσμα του δωρεάν self test.

gov.gr self test – Πότε πρέπει να γίνονται τα τεστ

Το self test θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα: Τρίτη και Παρασκευή, έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο.

Ειδικότερα, την πρώτη εβδομάδα του διδακτικού έτους, δηλαδή για τη Δευτέρα (13.09.2021), το self test πρέπει να έχει γίνει είτε την Κυριακή (12.09.2021) είτε τη Δευτέρα πριν πάει το παιδί στο σχολείο.

Ο έλεγχος με self test είναι υποχρεωτικός για τους μαθητές και τις μαθήτριες.

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3z4PJau
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη