Λαμία: Ανοιχτό παράθυρο για ενίσχυση στην επίθεση (video)

Λαμία: Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Φθιώτιδας Πανουργιάς Παπαϊωάννου δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μεταγραφής.

Η Λαμία θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα με δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση, αφού την Κυριακή φιλοξενείται από τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανουργιάς Παπαϊωάννου μίλησε στην εκπομπή «90 Λεπτά Χωρίς Καθυστερήσεις» του Star Κεντρικής Ελλαδας και μίλησε για την ομάδα. Σ’ ερώτηση για τις μεταγραφές κι αν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ ανέφερε:

«Αν βρεθεί κάτι στο επιθετικό κομμάτι ίσως κινηθεί η ομάδα. Έχουμε μιλήσει με τον προπονητή, εξετάσαμε κάποιες περιπτώσεις και περιμένουμε».

Στις δηλώσεις του αναφέρθηκε και στα διαρκείας της Λαμίας, τα οποία όπως τόνισε κινούνται σε χαμηλά επίπεδα, λόγω της πανδημίας και των κανονισμών για τους εμβολιασμούς. Στάθηκε ακόμα στη σκέψη που υπάρχει στη Λαμία για δημιουργία μουσείου σε συνεργασία με τον Δήμο Λαμιέων, όπως και μίας μπουτίκ, που αποτελεί και αίτημα του κόσμου.

www.onsports.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη