Ράλι Ακρόπολις: Viral η... προσπάθεια Πατούλη να «μπει» στην πρώτη σειρά για φωτογραφίες (βίντεο)

Ράλι Ακρόπολις: Viral η... προσπάθεια Πατούλη να «μπει» στην πρώτη σειρά για φωτογραφίες (βίντεο)

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες βίντεο που δείχνει έναν από τους διοργανωτές του Ράλι Ακρόπολις να απομακρύνει τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη από την πρώτη επίσημη φωτογραφία για την έναρξη της διοργάνωσης.

Ο υπάλληλος της FIA (Παγκόσμια Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού) ζητά ευγενικά από τον κ. Πατούλη να κάνει στην άκρη, αφού... κατάφερε να μπει στο πλάνο της πρώτης επίσημης φωτογραφίας.

Το πρωτόκολλο της FIA, που έχει την ευθύνη για τη διοργάνωση, προβλέπει στην πρώτη αναμνηστική φωτογραφία να κάθονται ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ζαν Τοντ (θρύλος στο motorsport, παλαιός συνοδηγός αγώνων, αγωνίστηκε σε παλαιά Ράλλι Ακρόπολις, επικεφαλής της ομάδας της Ferrari με τον Μίκαελ Σουμάχερ από το 1996 μέχρι το 2006), ο πρωθυπουργός (Κυριάκος Μητσοτάκης) και ο υφυπουργός Αθλητισμού (Λευτέρης Αυγενάκης).

Πίσω από την τριάδα των επισήμων βρέθηκαν όλοι οι οδηγοί των αγωνιστικών αυτοκινήτων που διαγωνίζονται, στο πλαίσιο της επίσημης φωτογραφίας για την έναρξη του ράλι που ξεκίνησε την Πέμπτη με μια σούπερ ειδική γύρω από το Σύνταγμα και τη Βουλή.

Ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης δεν προβλεπόταν στο πλάνο και παρά την... φιλότιμη προσπάθειά του να δώσει το παρών στην τριάδα των πρώτων έγινε αντιληπτός και απομακρύνθηκε ευγενικά από συνεργάτη του Γάλλου προέδρου της FIA Ζαν Τοντ.

{https://www.youtube.com/watch?v=J_NVfKBatrc}from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3yVvuM5
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.