Κτηματολόγιο: Ξεκινά και στα Χανιά στις 18/10 η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας, ποιοι παίρνουν παράταση σε Κρήτη και Κυκλάδες

Κτηματολόγιο: Ξεκινά και στα Χανιά στις 18/10 η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας, ποιοι παίρνουν παράταση σε Κρήτη και Κυκλάδες

Ξεκινά και στα Χανιά, τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας στο κτηματολόγιο υπό κτηματογράφηση βρίσκεται το 75% της περιφερειακής ενότητας, καθώς η πόλη των Χανίων και κάποιοι άλλοι οικισμοί, όπως και η Γαύδος, κτηματογραφήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια.

Εν τω μεταξύ, το Εθνικό Κτηματολόγιο έδωσε παράταση έως τις 15 Νοεμβρίου στη συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας στο Ρέθυμνο και έως τις 22 Νοεμβρίου στις Κυκλάδες.

Σύμφωνα με το Ελληνικό Κτηματολόγιο, η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας στην περιφερειακή ενότητα Χανίων αφορά πέντε δήμους: ολόκληρους τους δήμους Αποκορώνου, Καντάνου – Σελίνου, Κισσάμου, Πλατανιά και Σφακίων και το υπόλοιπο του δήμου Χανίων, δηλαδή τις περιοχές Αγίας Μαρίνης, Αγιάς, Βαμβακοπούλου, Βαρυπέτρου, Θερίσου, Μαλάξας, Αρωνίου, Μουζούρα, Στερνών, Χωρδακίου, Καλαμίου και Τσικαλαριών.

Στο σύνολο των περιοχών αυτών εκτιμάται ότσίας. Οι υπόλοιπες περιοχές (δημοτικές ενότητες Χανίων, Σούδας, Κουνουπιδιανών, Μουρνιών, Νέας Κυδωνίας, Νεροκούρου και Περιβολίων, καθώς και η Γαύδος) κτηματογραφήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια – μάλιστα στη Γαύδο το κτηματολόγιο έχει ολοκληρωθεί και θα λειτουργήσει εντός του έτους.

 

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3oOC7i4
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη