Μπάχαλο με τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη

Μπάχαλο με τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη

Φωτιά βάζουν πηγές του υπουργείου Εσωτερικών για τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη «διαφεύδοντας δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο ότι στη Θεσσαλονίκη θα παρελάσουν μόνο τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων».

Το πρόβλημα στη συγκεκριμένα περίπτωση ότι δεν υπάρχουν «δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο» αλλά επίσημες ανακοινώσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή της η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αναφέρει «Ανακοινώνεται ότι με απόφαση της Κυβέρνησης και συγκεκριμένα με έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, που κοινοποιήθηκε σήμερα, επισημαίνεται ότι: «είναι απαραίτητο λόγω των υφιστάμενων υγειονομικών συνθηκών στη Θεσσαλονίκη, να πραγματοποιηθεί μόνο στρατιωτική παρέλαση, η οποία να μην υπερβαίνει σε διάρκεια τα 60 λεπτά».

Λίγη ώρα μετά, απόδειξη του μπάχαλου και της ασυνενοησίας μεταξύ κυβέρνησης και περιφέρειας, κύκλοι του υπουργείου Εσωτερικών διέψευδαν δημοσιεύματα στο διαδίκτυο που έκαναν λόγο για παρέλαση μόνο στρατιωτικών τμημάτων. Χαρακτηριστικά παραπέμπουν στη σχετική εγκύκλιο του υπουργείου, που εξεδόθη στις 13 Οκτωβρίου, η οποία προβλέπει ότι στη συμπρωτεύουσα θα παρελάσουν αντιπροσωπευτικά τμήματα μαθητών, σπουδαστών, προσκόπων, οδηγών, αναπήρων πολέμου, τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων, Ελληνικής Αστυνομίας, Πυροσβεστικού Σώματος κτλ.

Σύμφωνα με πηγές της πεφιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο Dnews η εγκύκλιος του ΥΠΕΣ προς την περιφέρεια ήρθε μόλις χτες. Τέλος, να τονίσουμε ότι η μαθητική παρέλαση για πραγματοποιηθεί κανονικά.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3nlNSdt
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη