Με τι καιρό θα γίνουν οι παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου, σε ποιες περιοχές θα βρέξει και πότε

Με τι καιρό θα γίνουν οι παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου, σε ποιες περιοχές θα βρέξει και πότε

Άστατος προβλέπεται ο καιρός για το τριήμερο των εορτασμών της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Βροχερό αναμένεται να είναι το σκηνικό του καιρού ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.

Αναλυτικά, την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου, ο καιρός θα παρουσιάσει νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και νότια.

Οι τοπικές βροχές θα σημειωθούν τις μεσημεριανές ώρες της 28ης Οκτωβρίου στη νότια Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Αττική, την Εύβοια, τις Σποράδες καθώς και τα δυτικά και υπόλοιπα νότια τμήματα, με τις παρελάσεις το πρωί να αναμένεται να γίνουν με γενικά καλές καιρικές συνθήκες.

Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη νότια νησιωτική χώρα και οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ.

Στα ανατολικά οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο έως 7 μποφόρ.

Βροχερός αναμένεται ο καιρός το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. Το Σάββατο θα επηρεαστεί το ανατολικό και νότιο κομμάτι της χώρας.

5 6 greece weather 6

Τι λέει ο Σάκης Αρναούτογλου

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, την Πέμπτη, από τα νότια προς τα βόρεια θα υπάρχει μια κίνηση νεφώσεων, καλύπτοντας τον ουράνιο θόλο αρκετών περιοχών, και της ηπειρωτικής αλλά κυρίως της κεντρικής και της νότιας -και νησιωτικής και ηπειρωτικής- χώρας.

«Την Πέμπτη θα δείτε τα σύννεφα να πυκνώνουν σε συγκεκριμένες περιοχές, όχι παντού. Το βόρειο-βορειοανατολικό κομμάτι θα παραμείνει ανεπηρέαστο», πρόσθεσε ο Σάκης Αρναούτογλου, σημειώνοντας ότι τοπικές βροχές αναμένονται από το μεσημέρι της 28ης Οκτωβρίου στη νότια Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Αττική, την Εύβοια, τις Σποράδες, καθώς και τα δυτικά και υπόλοιπα νότια τμήματα. Οπότε γενικά οι παρελάσεις θα γίνουν με καλές συνθήκες.

{https://youtu.be/1jfM6g4qX6M}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3mcgQ02
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη