-->

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Κυνηγούσα την Ελένη Ράντου 2 χρόνια», «μυτόγκα μου» λέει η Χάρις Αλεξίου (βίντεο)

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Κυνηγούσα την Ελένη Ράντου 2 χρόνια», «μυτόγκα μου» λέει η Χάρις Αλεξίου (βίντεο)

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ήταν καλεσμένος στο Ενώπιος Ενωπίω, το βράδυ της Πέμπτης. Ο καταξιωμένος και δημοφιλής δημιουργός μίλησε για πολλά. Παρέμβαση έκανε και η Χάρις Αλεξίου, ενώ ο τραγουδιστής αποκάλυψε για πρώτη φόρα ότι «κυνηγούσε» την Ελένη Ράντου για 2 χρόνια.

Η παρέμβαση της Χάρις Αλεξίου, ξεκίνησε με ένα κύμα αγάπης προς τον αγαπημένο καλλιτέχνη.

"Μυτόγκα μου, αγάπη μου, σε λατρεύω!" είπε αρχικά η Χάρις Αλεξίου.

"Τον λατρεύω τον Βασίλη. Για μένα όπως και για όλους όσοι τον έχουν αγαπήσει είναι ο δικός μας, ο άνθρωπος μας, είναι οικογένεια μας. Πάντα λέει την αλήθεια, είναι σεμνός, ο Μπίλης είναι κάτι άλλο, από όλους τους τραγουδιστές και για αυτό ακόμα τον αγαπάνε όλοι. Δεν θα τελειώσει για εμάς ποτέ ο Βασίλης" είπε η Χάρις Αλεξίου και συνέχισε: "το σύνθημα Βασίλη ζούμε για να σε ακούμε, δεν βγήκε τυχαία" είπε η Χάρις Αλεξίου.

"Το κλάμα που έβγαλα όταν είδα την παράσταση με τον Παντελή Βούλγαρη δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ήταν εξαιρετική αυτή η δουλειά". είπε η Χάρις Αλεξίου και συνέχισε: "ο Βασίλης είναι από τους τραγουδιστές που δεν παίρνει στα σοβαρά αυτό που κάνει, δεν έχει δει αφ 'υψηλού τον ευατό του ποτέ. Δίνεται σαν να το κάνει για τελευταία φορά" κατέληξε η Χάρις Αλεξίου.

Φυσικά, η Χάρις Αλεξίου έψαξε στα αρχεία της και εντόπισε μερικές φωτογραφίες από το παρελθόν τους, όταν τραγουδούσαν μαζί.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Την κυνήγησα την Ελένη Ράντου δύο χρόνια»

"Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Με το που την είδα, κατακούτελα", εξομολογείται ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ήταν καλεσμένος στο Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου, το βράδυ της Πέμπτης. Ο καταξιωμένος και δημοφιλής δημιουργός μίλησε για πολλά.

Το ξεκίνημά του στη μουσική, το τραγούδι που τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό, ο θάνατος των γονιών του, η κόρη του, η κατάθλιψη, ο θάνατος. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, βέβαια, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην Ελένη Ράντου. Ιδιαίτερη η περιγραφή του για την γνωριμία τους.

«Την κυνήγησα την Ελένη δύο χρόνια και την κέρδισα. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Με το που την είδα, κατακούτελα. Ήμουν και ευγενικός. Φρόντιζα τυχαία να βρίσκομαι μπροστά της, είναι ο καλύτερος τρόπος» εξομολογήθηκε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου για την Ελένη Ράντου.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3Apq0dc
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->