Πυροβολισμοί στην Κηφισιά: «Μου έχουν κάνει μαύρη μαγεία», γεμάτο όπλο και σπαθιά το σπίτι του 40χρονου

Πυροβολισμοί στην Κηφισιά: «Μου έχουν κάνει μαύρη μαγεία», γεμάτο όπλο και σπαθιά το σπίτι του 40χρονου

Ο άνδρας που πυροβόλισε και σκότωσε 43χρονο εργάτη στην Κηφισιά - τραυματίζοντας σοβαρά ακόμη έναν - υποστήριξε ότι τα θύματα «του είχαν κάνει μαύρη μαγεία» 

Ο 40χρονος άνδρας που πυροβόλησε εναντίον δύο υπαλλήλων εταιρείας φυσικού αερίου - σκοτώνοντας τον ένα και τραυματίζοντας σοβαρά τον δεύτερο - υποστήριξε ότι «με έβαλε ο σατανάς να το κάνω» και ότι «μου έχουν κάνει μαύρη μαγεία».

Ο δράστης, που άδειασε το όπλο του πάνω στους δύο υπαλλήλους, είναι σύμφωνα με πληροφορίες διαταραγμένος, ανώ αμέσως μετά την επίθεση πήγε στο σπίτι του, γέμισε ξανά το όπλο του με σφαίρες και επέστρεψε για να συνεχίσει την δολοφονική δράση του.

Οι αστυνομικοί βρέθηκαν ευτυχώς πολύ γρήγορα στο σημείο και εντόπισαν τον δράστη στην ταράτσα του σπιτιού του πριν επαναλάβει τους πυροβολισμούς.

Μάλιστα φέρεται να τους παραδόθηκε δίχως να προβάλει αντίσταση, αν και φώναζε:

«Με έχουν δέσει με μαύρη μαγεία. Με έβαλε ο Σατανας να το κάνω!»

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο σπίτι του βρέθηκαν και άλλα όπλα και σπαθιά, ενώ στο παρελθόν ο άνδρας είχε νοσηλευτεί δύο φορές σε ψυχιατρείο.

Σε ό,τι αφορά το περίστροφό του, φέρεται να το έχει αγοράσει πριν έξι μήνες στην μαύρη αγορά.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τη σύλληψη του 40χρονου

«Συνελήφθη 40χρονος ημεδαπός για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Συνελήφθη πρωινές ώρες σήμερα, Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021, στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας, 40χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς νωρίτερα πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο άτομα και συγκεκριμένα 43χρονο ημεδαπό γείτονά του και έτερο 43χρονο ημεδαπό, που εκτελούσαν τεχνικές εργασίες σε παρακείμενη οικία.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και στο πλαίσιο αναζητήσεων εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, ενώ παράλληλα στην πυλωτή της οικίας του βρέθηκε και κατασχέθηκε περίστροφο.

Οι τραυματισθέντες διεκομίσθησαν σε νοσοκομεία, όπου ο ένας εξ' αυτών κατέληξε, ενώ ο έτερος νοσηλεύεται.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής.»



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2ZfPM7x
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη