«Βασιλικός» γάμος στην Μητρόπολη Αθηνών: Ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ παντρεύεται την Νίνα Φλορ (βίντεο)

«Βασιλικός» γάμος στην Μητρόπολη Αθηνών: Ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ παντρεύεται την Νίνα Φλορ (βίντεο)

Ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Φίλιππος Γλύξμπουργκ παντρεύεται την Νίνα Φλορ στην Μητρόπολη Αθηνών

Στην Μητρόπολη Αθηνών θα τελεσθεί ο «Βασιλικός» γάμος του Φίλιππου Γλύξμπουργκ με την Νίνα Φλορ, με τους καλεσμένους να έχουν αρχίσει ήδη να καταφθάνουν.

Ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Φίλιππος Γλύξμπουργκ παντρεύεται σε λίγη ώρα την Νίνα Φλορ και πλήθος κόσμου έχουν προσεγγίσει τον Ναό προκειμένου χειροκροτήσει και να θαυμάσει από κοντά την Βασιλική οικογένεια.

Η νύφη κατέφθασε λίγο πριν τις 17:30 στην Μητρόπολη.

Ο αρχιεπίσκοπος ειναι εκείνος που θα τελέσει το μυστήριο στην ίδια εκκλησία 57 χρόνια μετά τον γάμο των γονιών του Φιλίππου, ενώ οι προσκεκλημένοι του γάμου είναι μόλις 100.

Όσοι δεν βρεθούν στο Ιερό Ναό της Μητρόπολης, θα παρακολουθήσουν την τελετή σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς προσκεκλημένους του γάμου είναι η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη και ο Σταύρος Νιάρχος, ο οποίος θα συνοδεύεται από τη σύζυγό του Ντάσα Ζούκοβα.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3GeBp3R
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη