Σοκάρουν τα στοιχεία για τον βιασμό της 8χρονης στη Ρόδο - Αφαιρέθηκε η επιμέλεια από τους γονείς

Σοκάρουν τα στοιχεία για τον βιασμό της 8χρονης στη Ρόδο - Αφαιρέθηκε η επιμέλεια από τους γονείς

Θύμα βιασμού 8χρονη στη Ρόδο. Ανώνυμη καταγγελία αποκάλυψε αποκάλυψε τον βιασμό της. Αφαιρέθηκε η επιμέλεια από τους γονείς.

Από την Τρίτη το απόγευμα φιλοξενείται από τις προνοιακές αρχές της Ρόδου ένα 8χρονο κορίτσι που δέχθηκε βάναυση κακοποίηση.

Η φρικτή υπόθεση βιασμού της αποκαλύφθηκε όταν έπειτα από ανώνυμη γραπτή καταγγελία που έφτασε στην Εισαγγελία από άτομο που υποστήριζε ότι το παιδί κακοποιείται σεξουαλικά. Τότε, αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της οικογένειας, πήραν την 8χρονη και την μετέφεραν στην ιατροδικαστική υπηρεσία. Εκεί, διαπιστώθηκε ότι υπάρχει τραυματισμός.

Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν ότι διαπιστώθηκε σε πρώτη φάση ότι έχει τελεστεί βιασμός παρά φύση.

Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 η πρόεδρος του Προνοιακού Ιδρύματος Ρόδου, Μαρία Κορακάκη, «το θέμα είναι πολύ σοβαρό», ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση επισήμανε πως «είναι πολύ νωρίς για την ψυχολογική κατάσταση του παιδιού».

«Είναι καθήκον μας να περιθάλπουμε τα παιδιά» τόνισε η ίδια.

Πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 αλλά δεν επιβεβαίωσε η κ. Κορακάκη, το παιδί είναι σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να μιλήσει, ενώ δεν έχει κατονομάσει κάποιον ως τον δράστη.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3mRXZX5
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη