Πατέρας Καρολάιν: «Η μικρή Λυδία αρνείται να κοιμηθεί μόνη της, γίνεται πιο όμορφη μέρα με τη μέρα»

Πατέρας Καρολάιν: «Η μικρή Λυδία αρνείται να κοιμηθεί μόνη της, γίνεται πιο όμορφη μέρα με τη μέρα»

«Η Λυδία αρνείται να κοιμηθεί μόνη της» λέει ο πατέρας της Κάρολαϊν Κράουτς, της 20χρονης γυναίκας που δολοφόνησε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τον Μάιο.

Στη Daily Mail μίλησε ο πατέρας της Κάρολαϊν Κράουτς, ο οποίος αναφέρθηκε στη μικρή Λυδία, η οποία μεγαλώνει πλέον μαζί τους στην Αλόννησο.

«Είναι πρόθεσή μας να βαφτίσουμε τη Λυδία στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία, όπως έγινε και με την Καρολάιν στο μικρό παρεκκλήσι κοντά στο νεκροταφείο όπου αναπαύεται», ανέφερε ο Ντέιβιντ Κράουτς στην αγγλική ιστοσελίδα.

«Η Λυδία είναι καλά, και όπως και η μητέρα της, γίνεται πιο όμορφη μέρα με τη μέρα. Περπατάει πλέον με αυτοπεποίθηση, τρώει με ενθουσιασμό και γοητεύει όλους όσους έρχονται σε επαφή μαζί της. Δυστυχώς, αν και έχει μια ωραία νέα κούνια με το τελευταίο στρώμα υψηλής τεχνολογίας, αρνείται πεισματικά να κοιμηθεί μόνη της», πρόσθεσε ο κ. Κράουτς.

Όπως σημείωσε, η μικρή Λυδία κοιμάται με την κυρία Κράουτς στο παιδικό κρεβάτι της κόρης της, με αφίσες του αγαπημένου της συγκροτήματος, One Direction, από πάνω τους.

Οι Κράουτς έχουν επιλέξει τους νονούς της Λυδίας. Πρόκειται για δύο από τους πιο στενούς φίλους της 20χρονης από την εποχή που ζούσε στο νησί. «Το καθήκον των νονών λαμβάνεται πολύ σοβαρά εδώ στην Ελλάδα», σχολίασε ο κ. Κράουτς.

«Αναμένεται να φροντίσουν για την πνευματική ευημερία της Λυδίας και έτσι επιλέξαμε δύο άτομα που είναι πιθανό να παραμείνουν εδώ στην Αλόννησο καθ 'όλη τη διάρκεια της ανάπτυξής της».

Τέλος, ανέφερε ότι οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου (και παππούδες της Λυδίας από την πλευρά του πατέρα της) ζουν στο νησί στο εξοχικό τους. «Είναι συχνοί επισκέπτες, λατρεύουν την εγγονή τους».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3uWGo3Y
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη