Βασιλακόπουλος: Σκέφτομαι να ζητήσω αστυνομική προστασία, δέχομαι απειλές

Screenshot Mega

Τον προπηλακισμό του σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα περιέγραψε o καθηγητής πνευμονολογίας Γιώργος Βασιλακόπουλος νωρίτερα στην τηλεόραση δίνοντας ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες. Ο ίδιος τόνισε ότι σκέφτεται να ζητήσει ακόμα και αστυνομική προστασία. 

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Βασιλακόπουλος ανέφερε πως «Ήμασταν μια παρέα 25 επιστημόνων και δεν έγινε κανένας έλεγχος στο πιστοποιητικό και ένας άλλος συνάδελφος είπε ευγενικά "παιδιά να ζητάτε πιστοποιητικά, είναι θέμα δημόσιας υγείας. Έμπρατσωμένος νεαρός ζήτησε λόγο από έναν άλλον συνάδελφο και όρμησε πάνω μας».

Στην συνέχεια όπως λέει εκδιώχθηκαν από την ταβέρνα «Έπεσαν πάνω μου δύο, μας έσκισαν τα πουκάμισα» λέγοντάς του μάλιστα «Επειδή βγαίνεις στον ΣΚΑΪ νομίζεις πως σε φοβόμαστε;».

Μάλιστα δέχτηκε και απειλές από τους συγκεκριμένους «νταήδες». «Με απείλησε ο ιδιοκτήτης πως θα έρθει στο νοσοκομείο που δουλεύω να με βρει και αν μείνω κι άλλο στην Καλαμπάκα, είπε πως θα μου κάψει το αυτοκίνητο το βράδυ» είπε.

«Σκέφτομαι να ζητήσω αστυνομική προστασία»

Μάλιστα ανέφερε στον ΣΚΑΪ πως σκέφτεται να ζητήσει αστυνομική προστασία.

«Σκέφτομαι να ζητήσω αστυνομική προστασία. Πάρα πολλές φορές δέχομαι απειλές. Κάποιος ξυπνάει στις 6.08 το πρωί και στέλνει στο messenger "Βασιλακόπουλε ψόφα".Έχουμε ξεφύγει. Σε μια δημοκρατία, όταν δεν μάς αρέσει ένας νόμος ζητάμε από την κυβέρνηση να τον αλλάξει ή ψηφίζουμε άλλη κυβέρνηση δεν μπορούμε να έχουμε α λα καρτ εφαρμογή».

Υποστήριξε επίσης πως είναι αθέμιτος ανταγωνισμός το να μη ζητά κάποιος πιστοποιητικά, καθώς άλλος ιδιοκτήτης ταβέρνας στην περιοχή που έκανε έλεγχο χάνει πελάτες γιατί δεν μπαίνουν ανεμβολίαστοι και πάνε στο διπλανό μαγαζί που δεν κάνει έλεγχο.

Πάντως, ο δήμαρχος Καλαμπάκας μιλώντας στον ΣΚΑΪ ζήτησε συγγνώμη στον κ.Βασιλακόπουλο εκ μέρους του ιδιοκτήτη της ταβέρνας.

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3EtIH20
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη