Επίθεση με βιτριόλι: «Ηρωίδα του κακού, δυνάμει δολοφόνος, που ευχαριστιέται την πράξη της» η δράστης

intime

Ως μια «δυνάμει δολοφόνο μια ηρωίδα του κακού, η οποία ευχαριστιέται την πράξη της, χαρακτήρισε ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας την κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι.

«Μη σας κάνει εντύπωση. Υπάρχει μια διαταραχή στην προσωπικότητα της δράστιδος που λέγεται αντικοινωνική διαταραχή. Δεν θεραπεύεται. Είναι διαταραχή με βίαιο χαρακτήρα, καθόλου συναίσθημα, ενοχής ή τύψεις.

Είδα στην κατηγορουμένη αυτό που περίμενα. Μια ηρωίδα του κακού, μια εν δυνάμει δολοφόνο, έναν άνθρωπο που κάποια στιγμή θα έφτανε στο κακό και έφτασε» ανέφερε στο Mega ο κ. Σούρας, σχετικά με την στάση της δράστιδος στην χθεσινή δίκη.

«Βλέπει την Ιωάννα και ευχαριστιέται, είναι ευχαριστημένη για αυτό που έχει κάνει. Είναι δημιουργημένη να κάνει το κακό και να το ευχαριστιέται, και δεν έχει καμία ενοχή. Ο φόβος της Ιωάννας είναι λογικός. Είναι ήδη με 90% αναπηρία. Φοβάται και για την ίδια της τη ζωή από τη στάση της κατηγορουμένης. Η κατηγορουμένη δεν σταμάτησε και δεν θα σταματήσει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ψυχίατρος.

Σύμφωνα με τον κ. Σούρα, ο φόβος της Ιωάννας ότι θα προσπαθήσει η κατηγορούμενη να την αποτελειώσει όταν αποφυλακιστεί είναι δικαιολογημένος. «Ο δολοφόνος της διπλανής πόρτας, θα σκοτώσει, θα κάνει το κακό, οποιαδήποτε στιγμή στην ζωή του» σχολίασε για την Έφη Κακαράντζουλα, που έριξε το καυστικό υγρό στην Ιωάννα.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3mcflxv
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη