Γεγονός τα πρώτα κλειστά σχολεία λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλου»

Γεγονός τα πρώτα κλειστά σχολεία λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλου»

Κλειστά σχολεία στο δήμο Μοσχάτου λόγω της κακοκαιρίας με απόφαση του δημάρχου της πόλης.

Συγκεκριμένα «Αναστέλλουμε τη λειτουργία των Σχολικών Μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και των Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας, την Παρασκευή 15/10/2021, καθώς και των εσπερινών Γυμνασίων και Λυκείων από σήμερα Πέμπτη 14/10/2021 έως και αύριο Παρασκευή 15/10/2021, ως προληπτικό μέτρο για την ασφάλεια των μαθητών».

Δήμος Ερέτριας

Με απόφαση του δήμαρχου κ. Ιωάννη Δημητρόπουλου την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου για προληπτικούς λόγους.

Πολλά προβλήματα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Την ώρα που η κακοκαιρία «Μπάλλος» μαίνεται, ένα βίντεο από τη Νέα Φιλαδέλφεια κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Πρόκειται για βίντεο που καταγράφει μαθητές να έχουν στήσει «γέφυρα» με θρανία στη σειρά, ώστε να απομακρυνθούν από το σχολείο τους που έχει πλημμυρίσει.

Το σχολείο φαίνεται πως είναι το 1ο Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας. Σύμφωνα με ανάρτηση του δήμο Νέας Φιλαδέλφειας στο facebook, αύριο τα σχολεία του δήμου θα είναι κλειστά. Αναμένεται ανακοίνωση.

{https://twitter.com/Tarabankohools/status/1448590356342259714?s=20}

Η λίστα θα ανανεώνεται...



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3lEQQKo
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη