Οι νόμοι του σύμπαντος που πρέπει να χρησιμοποιήσεις

Μπορεί να λες “το σύμπαν ξέρει κι εγώ το εμπιστεύομαι” αλλά αν δεν κουνήσεις κι εσύ το δαχτυλάκι σου πώς θα δεις βελτίωση στη ζωή σου; Οι νόμοι του σύμπαντος που πρέπει να χρησιμοποιήσεις.

Οι νόμοι του σύμπαντος, μπορούν να γίνουν η δύναμή σου για να χτίσεις τη ζωή που ονειρεύεσαι. Για να πετύχεις σε κάθε τομέα και τελικά να είσαι πιο ευτυχισμένος θα πρέπει ν’ αντιληφθείς πού βρίσκεσαι, γιατί βρίσκεσαι σε αυτό το σημείο, πού θέλεις να πας και πού θέλεις να καταλήξεις.

Θα δεις πώς μπορείς να δημιουργήσεις μια ροή για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Ουσιαστικά, οι νόμοι του σύμπαντος σου παρέχουν έναν χάρτη πορείας για το πώς μπορείς να ζήσεις την ζωή σου όσο το δυνατόν καλύτερα.

Οι νόμοι του σύμπαντος που πρέπει να χρησιμοποιήσεις

Της ενότητας

Αυτός ο νόμος δηλώνει πως είμαστε όλοι συνδεδεμένοι μέσω της δημιουργίας. Κάθε άτομο μέσα μας συνδέεται με κάποιον τρόπο, σχήμα ή μορφή με το υπόλοιπο σύμπαν.

Αυτό σημαίνει ότι όλα όσα κάνουμε έχουν έναν κυματισμό και επηρεάζουν το συλλογικό και όχι μόνο τον εαυτό μας. Χρησιμοποίησέ το για να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου και να θυμάσαι πως οι ενέργειές σου είναι τόσο σημαντικές και πραγματικά μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Της δόνησης

Τα πάντα έχουν μια συχνότητα, μια κίνηση και μια ροή. Τίποτα δεν μένει στάσιμο κι ακίνητο, είτε απωθείται, φεύγει είτε έλκεται. Τα όμοια έλκονται κι έτσι αν εσύ θέλεις να χρησιμοποιήσεις αυτόν τον νόμο για να εκδηλώσεις τις επιθυμίες σου και να γίνουν πράξη, θα πρέπει να εναρμονήσεις τη δική σου συχνότητα με αυτό που επιθυμείς.

Της αντιστοιχίας/ανταπόκρισης

Η αρχή πίσω από το νόμο είναι ότι οι ζωές μας δημιουργούνται από τα υποσυνείδητα μοτίβα που επαναλαμβάνουμε κάθε μέρα και αυτά τα πρότυπα είτε μας χρησιμεύουν και μας εξελίσσουν είτε μας κρατούν πίσω.

Ενεργοποίησε αυτόν τον νόμο συνειδητοποιώντας τα δικά σου πρότυπα, τα οποία συχνά περνάνε μέσα από τους οικογενειακούς δεσμούς, και στη συνέχεια συνειδητά ανάλαβε δράση για να απομακρύνεις όσα σε κρατούν πίσω στη ζωή.

Της έλξης

Πρόκειται για τον νόμο της συχνότητας… εν δράσει. Πολλοί άνθρωποι φοβούνται την ιδέα ότι κακές σκέψεις μπορεί να καταστρέψουν τη ζωή τους.

Ο νόμος δεν είναι τιμωρία, αλλά ένας πολύ σαφής καθρέφτης της αυτοεκτίμησης και της νοοτροπίας μας. Είμαστε περιτριγυρισμένοι από τα αποτελέσματα των αποφάσεων που κάναμε στο παρελθόν και πλήρως ικανοί να λάβουμε άλλες αποφάσεις και να προσελκύσουμε διαφορετικά αποτελέσματα.

Τη μετατροπής της ενέργειας

Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και μια μικρή δράση, μπορεί να έχει τεράστιο αποτέλεσμα. Έχεις τη δύναμη μέσα σου για να μετακινήσεις ολόκληρα βουνά αν θέλεις.

Σε πρακτικό επίπεδο αν θέλεις να εφαρμόζεις αυτόν τον νόμο, κάνε κάθε μέρα μικρά πράγματα που σε ανεβάζουν. Τραγούδα στο ντους, χόρεψε σαν να μην σε βλέπει κανείς, γράψε ένα ποίημα για τον εαυτό σου. Μικρές μετατοπίσεις…. μεγάλα αποτελέσματα σε βάθος χρόνου.

Αιτία-Αποτελέσματος

Γνωστός και ως “κάρμα”, αυτός ο νόμος δηλώνει πως οποιαδήποτε ενέργεια προκαλεί μια αντίδραση. Ό,τι βγάζεις προς τα έξω, αυτό παίρνεις προς τα μέσα.

Για να αξιοποιήσεις τη δύναμη αυτού του νόμου, πρέπει να γνωρίζεις το πώς οι ενέργειές σου και οι αποφάσεις σου επηρεάζουν όχι μόνο τον εαυτό σου, αλλά και τους υπόλοιπους γύρω σου.

Της αποζημίωσης

Αποκομίζεις αυτό που σπέρνεις! Πρέπει να θυμάσαι και να έχεις εμπιστοσύνη, πως θα αποζημιωθείς για αυτό μια μέρα.

Και για να το ξεκαθαρίσουμε, όταν λέμε “αποζημίωση” δεν εννοούμε … οικονομική αποζημίωση. Πολύ περισσότερο, πρόκειται για όλες τις συνεισφορές στον κόσμο γύρω σου, συμπεριλαμβανομένης της αγάπης, της χαράς και της ευγένειας. Όλα ανταμείβονται.

Της σχετικότητας

Τίποτα δεν είναι εκ φύσεως καλό ή κακό. Όλα αποτελούν ένα φάσμα έκφρασης, και υπάρχουν περισσότερες από μια προοπτικές για οποιαδήποτε κατάσταση ή πρόκληση.

Με άλλα λόγια, εμείς δίνουμε έννοια και σημασία στα πράγματα, έτσι μπορούμε να επιλέξουμε να θεωρούμε τα πράγματα ως “κακά” ή ως “καλά”, προς όφελός μας. Όλα είναι σχετικά!

Της πολικότητας

Όλα έχουν έναν αντίθετο πόλο. Αν υπάρχει πάνω, υπάρχει κάτω. Αν υπάρχει φως, υπάρχει και σκοτάδι. Το ένα δεν μπορεί να ζήσει χωρίς το άλλο.

Η εμπειρία αυτής της πολικότητας είναι μέρος της ανθρώπινης εμπειρίας που μας βοηθά επίσης να μάθουμε από τα λάθη μας και μας υποστηρίζει στο να εντοπίσουμε αυτό που δεν θέλουμε, ώστε να μπορέσουμε να ξεκαθαρίσουμε τι θέλουμε.

Της διαρκούς κίνησης

Όλα αλλάζουν διαρκώς και δουλειά μας είναι να αγκαλιάσουμε αυτές τις αλλαγές. Αν η ζωή τώρα είναι σκληρή και γεμάτη προκλήσεις, πρέπει να γνωρίζεις ότι αυτό θα αλλάξει.

Αν όλα τώρα είναι ειρηνικά, τότε απόλαυσέ τα και μην προσπαθείς να τα τραβήξεις πέρα από τη φύση τους. Κάθε στάδιο της ζωής έχει τεράστια δώρα να προσφέρει!

Πηγή: ipop.gr



from Αρχαία Ελληνικά https://ift.tt/3jUbk0y
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη