Κρήτη: Αγωνία για τρίχρονη που λιποθύμησε σε πλατεία στην Ιεράπετρα, σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο

eurokinissi

Συναγερμός το πρωί της Παρασκευής στην κεντρική πλατεία της Ιεράπετρας όταν τρίχρονο κορίτσι, που βρισκόταν στο σημείο με τη μητέρα του, έπεσε λιπόθυμο κάτω με έντονους σπασμούς.

Άμεσα στο σημείο μαζεύτηκε κόσμος και προσπάθησαν να βοηθήσουν το κορίτσι όσο και τη μητέρα του η οποία από το σοκ, λιποθύμησε και αυτή.

Όπως αναφέρει το Ράδιο Λασίθι, στην πλατεία βρέθηκε κάποιος που είχε γνώσεις πρώτων βοηθειών και προσπάθησε να βοηθήσει το τρίχρονο κορίτσι.

Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το κορίτσι και με τη συνοδεία αστυνομίας το μετέφερε στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

Στο νοσοκομείο κρίθηκε πως η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή και χωρίς καθυστέρηση ξεκίνησε η μεταφορά του σε Νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Να σημειωθεί ότι το κορίτσι δεν είχε ιστορικό κάποιας ασθένειας.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3uQF2aS
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη