Θρίλερ με ζευγάρι Γερμανών που αγνοείται στη Μεσσηνία

Το όχημα των αγνοουμένων

Ένα ζευγάρι Γερμανών τουριστών αγνοείται από την περασμένη Τετάρτη, όποτε ξεκίνησε από την παραλία στον οικισμό του Λαγκουβάρδου για να φτάσει με κανό στη Νήσο Πρώτη

Κάτοικος του Λαγκούβαρδου ενημέρωσε την τοπική εφημερίδα «Θάρρος» πως ζευγάρι τουριστών από τη Γερμανία δεν έχει δώσει σημάδια ζωής από την Τετάρτη, οπότε και ξεκίνησε από παραλία για να φτάσει στην νήσο Πρώτη.

Όπως σημείωσε ο καιρός ήταν κακός και τους συμβούλεψε να μην δοκιμάσουν να φτάσουν στο νησί, αλλά αυτοί ήταν αποφασισμένοι ότι θα καταφέρουν να πάνε με τα κανό τους.

Την Πέμπτη ο κάτοικος ενημέρωσε Λιμεναρχείο και Αστυνομία, με τις Αρχές, ωστόσο, να του απαντούν ότι ο καιρός δεν ήταν καλός, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ξεκινήσουν έρευνες. Τελικά την περασμένη Παρασκευή - δύο 24ωρα μετά την εξαφάνιση του ζευγαριού - καΐκι πήγε μέχρι τη Νήσο Πρώτη, ήλεγξε το νησί, χωρίς να εντοπίσει ούτε το ζευγάρι ούτε καν τα κανό τους.

Από την πλευρά του Λιμεναρχείου, έγιναν έρευνες στη θαλάσσια περιοχή, αλλά χωρίς να εντοπισθεί κάτι, ενώ ακόμα και τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ενημέρωση των αρχών για εξαφάνιση από την οικογένεια των αγνοουμένων ή την Πρεσβεία.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2YLOnVL
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη