Γεωργία – Ελλάδα: Το κανάλι του αγώνα - «τελικού»

eurokinissi

Μονόδρομος η νίκη είναι για την Εθνική Ομάδα στο σημερινό ματς στη Γεωργία αν θέλει να διατηρήσει ελπίδες για πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ το 2022. Το κανάλι της κρίσιμης αναμέτρησης.

Σαν ένα «μικρό τελικό» πριν τον... πραγματικό τελικό κόντρα στην Σουηδία την Τρίτη βλέπουν στο στρατόπεδο της Εθνικής το σημερινό ματς.

Η Ελλάδα, θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες που έχει για πρόκριση στο Μουντιάλ του 2022, και γι' αυτό πρέπει να πάρει τους 3 βαθμούς απόψε στην Γεωργία και μετά να τα παίξει όλα για όλα με την Σουηδία για την πολυπόθητη δεύτερη θέση του ομίλου και την πρόκριση.

Τα πλάνα του Τζον Φαν'τ Σχιπ για το ματς δείχνουν τη χρησιμοποίηση τριών στόπερ στο ματς όπως είχε γίνει και με τη Σουηδία. Η απουσία των Ζέκα μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη, αλλά και του Παπαδόπουλου θα οδηγήσει σε αναγκαστικές αλλαγές στην εντεκάδα.

Στις δηλώσεις στο πλαίσιο του ματς, ο Φαν'τ Σχιπ παρουσιάστηκε αισιόδοξος ενώ τόνισε πως η Εθνική πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη στο πλάνο της.

Ο Γιώργος Μασούρας, σημείωσε πως η ομάδα πρέπει να είναι έξυπνη και να μην ξεφύγει συναισθηματικά και χαθεί ο έλεγχος του παιχνιδιού. Ακόμη, ισχυρίστηκε πως οι παίκτες είναι πρόθυμοι να παλέψουν για να βρίσκονται σε θέση να διεκδικούν την πρόκριση μέχρι τελευταία στιγμή.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά στις 19:00 από το κανάλι του OPEN και περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου.

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3oMVOqy
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη