Η προειδοποίηση πρωταγωνιστή του Squid Game: «Το παιχνίδι του καλαμαριού μπορεί να γίνει πραγματικότητα»

youtube, trailer netflix

Πρωταγωνιστής του Squid Games, συγκεκριμένα ο Wi Ha-joon φοβάται πως λόγω των οικονομικών ανισοτήτων στην κοινωνία, δεν αποκλείεται να δούμε «Το Παιχνίδι του Καλαμαριού» να γίνεται πραγματικότητα.

Το ρίσκο και της ίδιας σου της ζωής, συμμετέχοντας σε ένα παιδικό παιχνίδι, για να σβήσεις τα χρέη σου και να κερδίσεις ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, δηλαδή το concept του Squid Game που «σαρώνει» στο Netflix, δεν αποκλείεται να γίνει πραγματικότητα στο μέλλον, φοβάται ένας από τους πρωταγωνιστές του, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σε συνέντευξή του στην Sun.

Ο λόγος για τον αστυνομικό της σειράς που μπαίνει κρυφά στις εγκαταστάσεις που διεξάγονται τα παιχνίδια ζωής και θανάτου, για να βρει τον αδελφό του. «Αν ο ακραίος ανταγωνισμός και το οικονομικό χάσμα στην κοινωνία συνεχιστεί, τότε νομίζω οτι μπορεί να γίνει πραγματικότητα σε διάφορους βαθμούς. Ελπίζω όμως τελικά να μην συμβεί κάτι τέτοιο, δεν πρέπει να συμβεί», ανέφερε.

«Πρόκειται για μία συναρπαστική σειρά, μια κοινωνική σάτιρα για τις ταξικές συγκρούσεις, το χάσμα του πλούτου και το βάθος της ανθρώπινης φύσης που οδηγεί σε ένα είδος επιβίωσης και αναγκάζει τους χαρακτήρες να λάβουν μέρος σε έναν αδίστακτο διαγωνισμό για ένα τεράστιο χρηματικό έπαθλο για την ζωή τους.

Αποτυπώνει την απληστία και την αληθινή φύση διάφορων ανθρώπων που βρίσκονται σε ένα σταυροδρόμι για να κάνουν επιλογές, αλλά παρουσιάζει επίσης συγκινητικές ανθρώπινες ιστορίες που έχουν απήχηση στους θεατές».

Ο Wi Ha-joon αποκάλυψε πως είδε 2η και 3η φορά όλα τα σειρά, ανακαλύπτοντας πράγματα που δεν είχε δει την πρώτη φορά.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3Dkh0ba
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη