Πρώτη δημόσια παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή μετά από... δύο χρόνια

Πρώτη δημόσια παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή μετά από... δύο χρόνια

Η τελευταία φορά που είχε μιλήσει ο πρώην πρωθυπουργός ήταν στις 27 Οκτωβρίου 2019 σε εκδήλωση για τα 80 χρόνια της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών

Σε μία εμφάνιση-έκπληξη θα προχωρήσει την επόμενη εβδομάδα ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος σπάνια προχωρά σε δημόσιες παρεμβάσεις.

Δύο χρόνια μετά την εμφάνισή του σε εκδήλωση, αλλά και την δήλωση στήριξης που παρείχε στη Νέα Δημοκρατία πριν τις εκλογές του Ιουλίου, ο Κώστας Καραμανλής θα αποτελέσει τον κεντρικό ομιλητή σε πολιτική εκδήλωση εντός των επομένων ημερών.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην πρωθυπουργός θα μιλήσει την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου σε εκδήλωση που διοργανώνει το ίδρυμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» για τα 40 χρόνια από την είσοδο της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μεταξύ άλλων αναμένεται να αναφερθεί στην καταλυτική για το μέλλον της χώρας επιλογή του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας να ενταχθούμε στην τότε Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα, καθώς και σε μια σειρά καταλυτικών αποφάσεων που ελήφθησαν τα κατοπινά χρόνια.

 ο παρών στην εκδήλωση αναμένεται να δώσει και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ αρκετοί θα είναι οι καλεσμένοι, προκειμένου μεταξύ άλλων να σταλεί και το μήνυμα πως σταδιακά ο τόπος αρχίζει και πάλι να επιστρέφει στην κανονικότητα μετά την πανδημία.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3oCZHyc
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη