Προσεχώς ανακοινώσεις για τρίτη δόση εμβολίου για όλους

Προσεχώς ανακοινώσεις για τρίτη δόση εμβολίου για όλους

Την επόμενη εβδομάδα ανακοινώνεται τρίτη δόση εμβολίου για όλους, σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews. 

Την επόμενη εβδομάδα οι ανακοινώσεις για την τρίτη δόση εμβολίου για όλους, σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews. Στο σημείο αυτό, να υπενθυμίσουμε ότι η πλατφόρμα με τα ραντεβού για τους άνω των 60 και τους ανοσοκατασταλμένους εδώ και λίγες μέρες.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, νωρίτερα υποστήριξε το πρωί της Τετάρτης ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η συζήτηση με την επιτροπή των ειδικών για την τρίτη δόση του εμβολίου, χωρίς ωστόσο να μπορεί να διευκρινιστεί ακόμη πόσοι μήνες θα πρέπει να έχουν παρέλθει από τη δεύτερη δόση για τη χορήγηση της αναμνηστικής.

Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, ο κ. Οικονόμου, μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ανέφερε ότι οι εμβολιασμοί - με την τρίτη δόση για όλους - ενδεχομένως να γίνουν πριν το τέλος του χρόνου.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3iB9eSG
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη