-->

Η Μπακοδήμου «μηδένισε» την Μάρα Μεϊμαρίδη για την εμφάνισή της ως Δέσποινα Βανδή (βίντεο)

glomex screenhot

 Η εκκεντρική Μάρα Μεϊμαρίδη και ο Stan αυτή την εβδομάδα κλήθηκαν να ερμηνεύσουν Δέσποινα Βανδη. Οι δύο διαγωνιζόμενοι με μια εντυπωσιακή σκηνική παρουσία με τη Μάρα Μεϊμαρίδη να φορά μπικουτί στα μαλλιά και να παριστάνει την προδωμένη σύζυγο και νοικοκυρά τραγούδησε το «Να την χαίρεσαι»  με τον Νίκο Κοκλώνη να σημειώνει πως για μια γυναίκα με 3 γάμους στο ιστορικό της μάλλον ήταν κόντρα ρόλος ο σημερινός.

 

Η Μαρία Μπακοδήμου θέλησε να αναφερθεί στο act της προηγούμενης εβδομάδας και τοποθετήθηκε πολύ αυστηρά λέγοντας πως δεν της αρέσουν καθόλου όλα αυτά τα "μαγικά φίλτρα και ματζούνια" και σημείωσε πως είναι μια φιλοσοφία που δεν μπορεί να ακολουθήσει και διαφωνεί κάθετα.

«Όλη αυτή η κουλτούρα με τα μαγιολίκια. Δεν μου αρέσει, είναι κάτι που το βρίσκω πολύ παρακμιακό. Όπως και σήμερα υπήρξε ένας μισογυνισμός ανάμεσα στη γυναίκα με τα μπικουτί και σε μια άλλη που ήταν πολύ» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 21 βαθμούς, με τη Μαρία Μπακοδήμου να βάζει 0 στην εμφάνιση.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3nMJ3d9
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->