Γρηγορίου: «Είδαμε μία ματσάρα»

Ο κόουτς της Λαμίας στάθηκε στο ωραίο θέαμα που παρουσίασαν η ομάδα του και ο Ατρόμητος στο σημερινό μεταξύ τους παιχνίδι.

Χωρίς νικητή έληξε η σημερινή (31/10) αναμέτρηση της Λαμίας, όπου η τοπική ομάδα και ο Ατρόμητος έμειναν ισόπαλες 2-2. Μετά το ματς ο Μιχάλης Γρηγορίου στάθηκε στο ωραίο θέαμα που παρουσίασαν οι ομάδες. «Είδαμε άλλη μια ματσάρα γιατί δεν υπήρχαν σκοπιμότητες και οι δύο ομάδες πάλεψαν για τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Σίγουρα δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο 15λεπτο του δεύτερου ημιχρόνου και για αυτό δεχθήκαμε και το δεύτερο γκολ. Είναι ένα αποτέλεσμα το οποίο έτσι όπως εξελίχθηκε ήταν δίκαιο», σχολίασε αρχικά ο κόουτς των γηπεδούχων στην Cosmote TV.

Και συνέχισε. «Παίζουμε με τον ίδιο τρόπο και εκτός έδρας, απλά ο αντίπαλος στην έδρα του ρισκάρει περισσότερο και βρίσκουμε ανοιχτούς χώρους. Θα μείνω στο ότι έχουμε συνεχόμενα προβλήματα τραυματισμού. Από την αρχή του πρωταθλήματος δεν έχουμε καταφέρει ποτέ να έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας».

www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη